Як обрати чоловічі труси без примірки: корисні поради та підказки

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Люди вже довгий час надають перевагу покупкам в інтернеті. Це зручно, доступно і суттєво заощаджує сили та час. Проте, потрібно добре все обдумувати і визначати, щоб не наробити помилок, при шопінгу онлайн.

Підібрати речі для себе простіше, але як правильно обрати чоловічу білизну без примірки. Обрати допоможе знання розміру, розповідає ladyindress.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Як обрати чоловічі труси без примірки: корисні поради та підказки - фото №1

Як визначити розмір трусів

Різні виробники пропонують різну розмірну сітку. Якщо ви плануєте придбати таку ж модель, яка була, достатньо подивитися розмір на бирці трусів. Але для іншого фасону та фірми потрібно знімати мірки, дізнатися параметри, а тоді і розмір білизни.

Для визначення розміру необхідно знати два параметри: обхват талії та обхват стегон. Потрібно взяти сантиметрову лінійку, стати рівно і виміряти талію в найвужчій частині, а стегна - у найширшій.

Деякі виробники можуть вказувати обхват пояса (він розташовується нижче талії), для полегшення вибору людям із нестандартною фігурою. У такому випадку виміри робляться по поясу білизни.

Далі потрібно знайти параметри у розмірній сітці виробника. Якщо оберете більший розмір - білизна буде вільнішою, менший -  буде більш тісна спідня чоловіча білизна.

Боксери (вузькі шорти) і сліпи повинні чітко підходити по фігурі, а з сімейки обрати простіше, завдяки вільному крою.

Які нюанси враховувати при купівлі:

  • якість: краще обрати з дорожчою ціною, але бути впевненою, що вона не викинеться після першого прання;

  • тканина: обирайте з натуральних волокон, вони найкращі до тіла;

  • фасон і крій: порадьтеся з чоловіком, яка білизна для нього комфортніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багато магазинів часто пропонують акції та розпродажі. Тому іноді краще зачекати і обрати речі зі знижками, для суттєвої економії коштів. Також магазини пропонують комплексні покупки зі знижкою. Так, ви можете придбати спідню білизну для чоловіка, а собі обрати хорошу піжаму чи стильний халат.