Тепер можна запрошувати ревізора: як швидко і ефективно розібрати одяг

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

В кожній шафі присутні речі, які шкода викинути. З часом їх стає все більше і більше, тоді г ардероб перетворюється на справжнє звалище одягу, який може навіть повторюватися.

Якщо скористатися правильним підходом до розбирання речей, то це можна зробити швидко, ефективно і чітко. Щоб ваша шафа приносила радість ідеальним і охайним виглядом, дотримуйтеся деяких порад, пропонує poradnica.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тепер можна запрошувати ревізора: як швидко і ефективно розібрати одяг - фото №1
Фото: life.24tv
  1. Зробити ревізію

Для початку необхідно вийняти всі речі з шафи і розкласти на рівній поверхні. Це стосується одягу, взуття, аксесуарів, сумок.

  1. Позбутися зайвого

Передивіться усі предмети і відкладіть ті, які вийшли з моди, великі, малі, пошкодженні чи не подобаються вам.

  1. Подібні речі

Якщо між подібними речами не менше 3-5 відмінностей - це речі-близнюки. Вони лише займатимуть місце у шафі.

  1. Примірювання

З речей, що залишилися, створіть нові комбінації та варіанти, сфотографуйте себе у дзеркалі та перегляньте збоку. Можливо потрібно доповнити взуттям чи аксесуарами. Записуйте, чого не вистачає, щоб докупити ці речі.

  1. Назад до шафи

Перед поверненням на полиці протріть шафу ганчіркою та покладіть ароматичні саше. Намагайтеся одяг розвішувати на плечиках, а трикотаж складати на полиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна зберігати речі, якщо у вас немає шафи. Які незвичні місця можна використати, щоб оптимізувати простір.

Головне фото: poradnica