Заберіть їх звідти негайно: які речі не можна зберігати на кухні

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

коричнева кухня
Фото: kharkivmebel

Речі, які обов'язково потрібно прибрати з кухні

На кухні господині можуть зберігати безліч речей, навіть не здогадуючись, що для них тут зовсім не місце. Адже вони можуть знадобитися у будь-яку хвилину, а шукати їх у будинку не має бажання. Лише при генеральному прибиранні вони можуть повернутися на свої місця.

Деяким речам у місці готування їжі зовсім не потрібно знаходитися. Які саме предмети повинні негайно покинути кухню, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3 речі, які потрібно прибрати з кухні

Спеції. Від постійного перепаду температур прянощі здатні швидко втрачати свої ароматні властивості. У кращому випадку вони не відчуватимуться у страві, а у гіршому - здатні спотворити смак і зіпсувати їжу. Тому відчути насолоду від вишуканої страви вам не вдасться. Потрібно тримати їх у сухому, прохолодному темному місці, міцно зачиненими.

Ліки. На кухні зовсім не місце для лікарських засобів. Вони теж реагують на перепади температури, а тому можуть викликати після вживання побічні ефекти. Відведіть для ліків окрему коробку та тримайте якомога далі від дітей і домашніх тварин.

Килим. Звичайно, це допомагає додати родзинку інтер'єру, приємно ходити босими ногами та захищає від холодної підлоги. Але на килим постійно потраплятиме жир, залишки їжі та вода. Тому з часом він втратить колір і чистоту та набуде непривабливого вигляду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які саме речі потрібно викидати при кожному прибиранні у будинку. Зауважте собі, щоб не припуститися помилки.