Крутезний лайфхак для матусь: як виміряти розмір дитячої ноги, щоб не брати дитину з собою

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото дитина міряє взуття
Фото: marathon

Цей спосіб допоможе придбати взуття без дитини поряд

Кожного разу, як потрібно придбати нову пару взуття для дитини, матусі вимушені брати її з собою, щоб не промахнутися з вибором . Адже “на око” неможливо оцінити зручність і комфорт чобіт чи кросівок. Але шопінг з малою дитиною може бути складним і виснажливим та перетворити процес примірки на справжню каторгу.

Дуже простий, але надзвичайно ефективний спосіб пропонують матусі, які неодноразово користувалися ним при покупці. Як виміряти розмір дитячої ноги, щоб придбати взуття без дитини, розповідають на каналі Корисні поради.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нічого складного не знадобиться. Потрібно взяти аркуш паперу та обвести фломастером ніжку дитини на ньому. Далі просто виріжте по контуру та покладіть у сумочку. При потребі, коли ви побачите на розпродажі у магазині потрібну пару взуття, вам більше не доведеться повертатися разом з дитиною, ризикуючи, що потрібну річ вже придбають. Просто дістаньте вашу заготовку та прикладіть до підошви бажаного взуття. Купуйте лише у випадку повного збігу по довжині та ширині стопи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що робити у випадку, якщо придбане взуття не відповідає розміру. Існують певні хитрощі, які допоможуть впоратися з такою неприємністю.