Як швидко наточити ножі блендера: 2 способи для кмітливих господинь

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото блендер
Фото: Хочу!

Блендер - незамінний помічник для багатьох господинь

Багато рецептів та приготування страв вимагають застосування різноманітної кухонної техніки. Найчастіше більшість господинь використовує блендер. Проте з часом ножі приладу можуть затупитися, а далеко не усі знають, як наточити їх в домашніх умовах.

Здебільшого, люди носять ножі на спеціальну заточку у майстерню. Але іноді на це немає часу чи можливості. На каналі Лайфхакер розповідається, як швидко наточити ножі блендера вдома, двома простими способами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спосіб №1

Для цього способу потрібно бажання і звичайна фольга. З алюмінієвої фольги потрібно скрутити 5-7 кульок маленького розміру та покласти у чашу блендера. Ввімкнути прилад на мінімальну потужність та використовувати 20-40 секунд. Ножі стануть гострими, як при покупці.

Спосіб №2

Цей спосіб передбачає застосування замороженої яєчної шкаралупи. Заморожену оболонку яйця потрібно подрібнити та покласти у блендер. Збивати приладом шкаралупу, поки вона не перетвориться на пил, а ножі стануть надзвичайно гострими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі способи значно заощадять час, сили і кошти, тому періодично варто проводити самостійну заточку. А щоб заточити ножі м’ясорубки, стане у пригоді дещо інший, але не менш простий спосіб.