Шви на плитці стануть ідеально білими: результат за лічені секунди (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото плитка у ванній
Фото: Хочу!

Розумна порада для господинь, які цінують свій час

Прибирання у ванній кімнаті буде якісним, якщо відмити шви між плитками . Адже з часом вони темніють і псують охайний вигляд. Іноді навіть потужна побутова хімія не може впоратися з такою поширеною проблемою.

Процес відмивання швів може займати багато зусиль і часу. Значно спростити цей процес можливо, якщо знати, які домашні засоби якісно діють та завжди під рукою, розповідає prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трюк №1

Оцет+вода+мийний засіб. Нагріти 100 г оцту до температури 70 градусів. Налити у розпилювач, додати мийний засіб і 100 г води. Добре розмішати, розпилити на шви та залишити на 10 хвилин. Далі змити водою і насолоджуватися чистотою плитки.

Трюк "№2

Перекис водню чи нашатирний спирт. Змішати у рівних пропорціях перекис або спирт з водою і розпорошити на поверхню. Злегка потерти шви старою зубною щіткою та лишити на 5 хвилин. Змити чистою водою.

Також гарно відмиває шви зубна паста чи харчова сода , яку потрібно нанести на шви і добре потерти. Не забувайте використовувати рукавички та провітрювати приміщення під час роботи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чим краще мити шви, якщо у ванній кімнаті почала з’являтися пліснява . Для цього знадобляться інгредієнти, які присутні у кожному будинку.