Газована вода для неймовірного блиску кранів: як відмити змішувачі простим способом

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чисті змішувачі
Фото: sanilux.com

З таким способом крани просто ближчатимуть

При прибиранні господині часто використовують засоби, які здавалося б зовсім для цього не призначені, наприклад фольгу чи гліцерин. Але з проблемами засмічення, бруду чи накипу вони впораються на всі 100%. Особливо ефективні для різних ситуацій газовані напої.

Безліч людей використовують кока-колу для унітазів, прання чи прибирання накипу з чайника. Але відомий ще один спосіб використання цієї смачної води. З її допомогою можна надати змішувачам неймовірного блиску і прибрати наліт, розповідає prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Непривабливий наліт з’являється на кранах через підвищену жорсткість води. Пом'якшити воду можна хорошими фільтрами, проте це не завжди доступний спосіб. Наліт може пошкодити і зіпсувати зовнішній вигляд сантехніки, особливо з латуні чи сталі.

Якщо ви не готові забути про блиск і красу кранів, то потрібно скористатися таким дешевим та доступним методом. Потрібно полити усі змішувачі на яких є вапняний наліт колою та залишити на 15 хвилин. Потім змочити губку у напої та потерти жорсткою стороною губки поверхні.

У кінці треба помити усі змішувачі чистою водою та відполірувати сухою ганчіркою чи паперовим рушником до неймовірного блиску. Таку процедуру можна проводити раз на тиждень і ваша ванна кімната приноситиме радість своїм блискучим виглядом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що необхідно зробити, щоб на змішувачах не залишалися розводи та сліди від води. Досягнути відмінного результату можна елементарними способами.