На що здатна губка для посуду: як можна прибрати нею у важкодоступних місцях

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото губка для миття посуду
Фото: колаж Хочу!

Губка для посуду може знадобитися для різноманітних речей

Регулярне прибирання кухні та будинку потребує сил, витримки та терпіння. Особливо, коли необхідно почистити у важкодоступних місцях і доводиться для цього відсовувати меблі чи холодильник. Але розумні господині знають свої хитрощі, які значно покращують побут.

Щоб почистити місця під технікою чи шафками, необов’язково переставляти їх на інше місце. Адже можна скористатися порадою від Жіночих штучок і відмінно прибрати все швидко, винахідливо і безпечно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звичайна губка для миття посуду може стати у пригоді у багатьох випадках. Для цього методу потрібно знайти довгий плаский шампур і підготувати кілька чистих губок.

Залежно від довжини шампура знадобиться від 3 до 5 губок. Далі рясно змочуємо губки водою, відтискаємо і нанизуємо на шампур, як м’ясо. Тоді добре обприскуємо поролон мийним засобом і проводимо у місцях, які треба відчистити. Цей спосіб знадобиться, коли під меблі чи техніку не пролазить рука. Періодично знімаємо губки з шампура, виполіскуємо і продовжуємо прибирати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про переваги меламінової губки . Вона здатна творити справжні чудеса, лише потрібно правильно її використовувати.