Неймовірний аромат за копійки: як зробити бюджетний ароматизатор своїми руками

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото морська сіль та гвоздика
Фото: колаж Хочу!

Звичайна спеція допоможе створити приємний аромат у будинку

Чудовий стійкий та багатогранний аромат гвоздики давно використовується у парфумерії, косметології та кулінарії. За допомогою цієї чудової спеції можна створити власний ароматизатор для дому своїми руками або прогнати комах.

Запах гвоздики поєднує у собі тепло, пряність, солодкість та затишок. Саме ця пряність допоможе створити ароматизатор з неймовірним запахом власними руками за сущі копійки, розповідає n oviydoctor.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зробити ароматизатор

Нам знадобиться сіль у великих гранулах, яку потрібно насипати у скляну банку гарної форми. Далі у сіль вливаємо кондиціонер для білизни з приємним ароматом або рідкий пральний засіб. Тоді додаємо 1 ч..л спирту чи 2 ч.л горілки та ретельно перемішуємо суміш.

Залишається додати лише гвоздику. 5-7 бутончиків розміщуємо так, щоб вона виступала над сіллю, адже тоді аромат буде розповсюджуватися максимально інтенсивно. Якщо вдома не знайдеться гвоздики, цілком підійде і кориця.

Розставляємо баночки у кімнатах, ванній, коридорі. Запах триматиметься досить довго, приблизно 2 тижні. Періодично можна доливати кондиціонер чи горілку. А якщо знайти цікаві красиві баночки, то можна приготувати такий ароматизатор у подарунок друзям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як можна зробити ароматизатор для ванни самостійно . Результат буде не гірше, ніж магазинний.