Не викидайте пробки з вина, а покладіть їх у холодильник: яку проблему це допоможе розв'язати

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка закриває носа біля холодильника
Фото: ek.ua/

Усунути неприємний запах у холодильнику можна за допомогою пробок

Господині досить часто зустрічаються з проблемою появи неприємного запаху у холодильнику. Аромати готових страв перемішуються між собою, овочі та фрукти можуть псуватися, тому прибирати полиці потрібно регулярно.

Звичайно, можна придбати поглинач запахів для холодильника, проте впоратися зі смородом допоможе звичайна пробка з-під вина. Тому не викидайте їх після застілля, а знайдіть практичне застосування, радить uberem.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому з’являється неприємний запах у холодильнику

  • Неправильний догляд за технікою;

  • присутність продуктів, які починають гнити;

  • засмічення зливного отвору;

  • несправність у системі вентиляції;

  • неправильне сусідство продуктів та відкриті страви.

Якщо неприємно пахне новий холодильник, перед початком користування потрібно ретельно його вимити з мийними засобами. А стійкий запах під час користування допоможе усунути проста пробка з вина.

Покладіть кілька пробок на полиці у холодильнику або морозильній камері. Їх можна розрізати на частини і розкласти по різних місцях. Таке використання пробок дуже ефективне, оскільки вони виготовлені з пористого матеріалу, який абсорбує вологу та вбирає неприємні запахи. Потрібно змінювати пробки кожні 2 тижні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали , як впоратися з неприємними ароматами у холодильнику за допомогою звичайної газети. Це надзвичайно простий та дешевий, проте надійний варіант.