Перекладіть чи сховайте: які речі не можна зберігати у ванній кімнаті

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Прості правила для порядку у ванній
Чистота у ванній кімнаті. Фото: zelenasadyba.

Ванна кімната - не місце для деяких речей

Ванна кімната - це одне з улюблених місць вдома. Набрати ванну з піною та відпочити після важкого дня мріє, мабуть, кожна людина. Але цю кімнату дуже легко перетворити на склад, якщо постійно залишати тут різні речі. Краще оптимізувати простір , повісити рушники улюбленого кольору і лишати це місце для релаксу.

Коли ми зранку поспішаємо, то можемо залишити у ванній безліч речей, яким там не місце. Під час наступного прибирання передивіться все, що зберігається у ванній та приберіть зайве, адже деяким предметам у цій кімнаті не місце, розповідає meta.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Старі потерті рушники та килимки

Час від часу купуйте нові килимки та рушники. Окрім непривабливого вигляду вони втрачають свої властивості та не вбирають воду. А пошарпані килимки можуть стати розплідником для бактерій.

Старі мочалки

Такі засоби потрібно регулярно змінювати, адже вони коштують недорого, а може стати розсадником бактерій, плісняви та інших мікроорганізмів. На мочалці накопичуються ороговілі частини шкіри, бруд і жир.

Ліки

Аптечку не варто тримати у ванній кімнаті. Особливо перевіряйте періодично термін придатності медикаментів.

Стара косметика

У кожної жінки роками зберігається туш, яка давно висохла, тіні, які були модними років 10 назад та помади, якими давно не користуються. Тому перевірте свої запаси та залиште лише те, чим фарбуєтеся у цей час.

Засоби гігієни

Не варто тримати у кімнаті з підвищеною вологістю засоби особистої гігієни. Краще покладіть їх у темне сухе місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, який простий лайфхак допоможе зберігати чистоту у ванній кімнаті. Маленька хитрість, яка займатиме лише 5 хвилин вільного часу.