Як прогнати павуків з дому і більше цим не перейматися: просто обробіть тюль цим простим засобом із найближчої аптеки

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Чим прогнати павуків з будинку або квартири: лайфхак із простим аптечним засобом
Як прогнати павуків. Фото: Хочу!

М'ятна олія - ваш надійний помічник у боротьбі з павуками, які оселилися в домі

Помітивши павука в домі, не поспішайте переїжджати! 🤣 Виявляється, їх легко можна прогнати за допомогою простих засобів, які або вже є у вас вдома, або знайдуться у найближчому магазині чи аптеці.

Чим обробити тюль та підвіконня, щоб павуки зникли з ваших очей, розповідає видання Express. І, виявляється, все настільки просто, що аж геніально! Цей копійчаний лайфхак точне стане вашим улюбленим у боротьбі з надокучливими страшними павуками!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як прогнати павуків з хати: лайфхак з обробкою тюлі та підвіконня

Секретний продукт, який ефективно відлякує небажаних гостів із дому, є звичайна ефірна олія перцевої м’яти. Знайти її можна у будь-якій аптеці. Річ у тому, що запах цього дешевого продукту дуже не подобається павукам, тому, якщо змішати олію м’яти перцевої з водою у ємності з розпилювачем і гарно обробити цим розчином тюль, штори, підвіконня і навіть килим, якщо це потрібно, жоден павук вам не буде страшний!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що не тільки павуки влітку не дають спокійно жити українцям. Набридлива мошка, яка так і кружляє над вашими запасами на кухні, теж, ми певні, не доставляє вам особливого задоволення. Тож, як її прогнати, розповідаємо тут.