Як прогнати павуків з дому? Візьміть лимонний сік - і забудьте про них назавжди

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото павук у павутині
Фото: kraimuz.km.ua

Багато людей страшенно бояться павуків та не знають, як прогнати їх з приміщення

Багато людей навіть не помічають присутності павуків у будинку, а на інших вони наганяють просто панічний страх. Існує чудовий спосіб позбавитися від цих створінь назавжди, за допомогою простого дієвого способу.

Павуки зовсім не люблять цитрусового аромату. Один фрукт забезпечить чистий будинок без павутиння, навіть, якщо у вас будуть постійно відчинені вікна, розповідає irishexaminer.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як відомо, смакові рецептори павуків знаходяться в їхніх ногах, тому, якщо вони наступають на щось жахливе для них, павуки зроблять повний поворот на 180 градусів, щоб втекти від цього неприємного відчуття.

Влітку багато людей використовують на вуличних столах, на терасах та в бесідках свічки з цитрусовим ароматом, адже цей запах відлякує мух, комарів та павуків. 

Як прогнати павуків з дому

Хитрість способу полягає у тому, щоб створити невидимий відлякувач для павуків. Для цього необхідно видавити лимонний сік на ганчірку і протерти нею зовнішні підвіконня, рами та навіть скло вікна, а також вхідні двері з обох боків. Щоб відвадити павуків на 100% можна додавати кілька крапель до води, якою миєте підлогу при прибиранні будинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви маєте непереносність лимона чи алергію на цитрусові, існують екологічні та безпечні способи , щоб відлякати цих створінь. Деякі рослини на підвіконні можуть стати чудовими відлякувачами від непроханих гостей.