5 хвилин і готово! Як швидко і якісно відмити губку для посуду, щоб вона служила довше

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Для чого мити губки
Мити губку для посуду. Фото: joom.com

Кухонна губка потребує ретельного миття

Кухонна губка - це незамінна помічниця господинь. Її можна використовувати для різноманітних речей, щоб полегшити собі багато завдань. Губки потрібно регулярно змінювати та очищувати, щоб в них не накопичувалися бактерії.

Губки постійно знаходяться у контакті з водою і тому у них швидко починають розповсюджуватися шкідливі мікроорганізми. Засіб для миття посуду не повністю видаляє бруд з губки, тому її варто ретельно мити спеціальним розчином, радять patrioty.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як надійно очищати губку від бактерій

У глибоку миску потрібно налити 4 л теплої води та додати 200 мл відбілювача. Розчин добре розмішати та покласти кухонну губку так, щоб вона повністю покрилася водою. Залишаємо губку на 5-10 хвилин. Дістаємо губку та добре промиваємо проточною водою від відбілювача, до того стану, поки вода не стане повністю прозорою. Таким чином губка стане чистою та не буде липнути до рук і можна ще деякий час нею користуватися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, для чого господині кладуть губку до холодильника. Яку популярну проблему можна розв’язати за допомогою такого способу, дізнавайтеся тут.