Кілька шматків фольги врятують у спеку: що з нею треба робити (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спосіб з фольгою допоможе врятуватися від спеки
Охолодитися у спеку. Фото: nmc.dsns.gov.ua

У спеку можна обійтися без кондиціонера, якщо знати цікаві способи охолодження

Останні дні погода дивує аномальною спекою, тому потрібно досить сильно постаратися забезпечити охолодження у кімнаті вдень та комфортний сон вночі за допомогою підручних засобів. Не у всіх вдома встановлений кондиціонер, тому ми пропонуємо спосіб, який дозволить охолодити повітря самостійно.

Якщо ваші думки все частіше скеровані на те, щоб викинути з холодильника продукти і зайняти їх місце - справжнім порятунком стане відмінний спосіб з харчовою фольгою. Як не страждати від спеки використавши алюмінієву фольгу, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як знизити температуру у приміщенні фольгою

Достатньо просто наклеїти її на вікна. Для початку помийте і висушіть вікно, а тоді обережно наклейте фольгу на скло та закріплюйте скотчем. Найважливіше при цьому не переплутати сторону, потрібно клеїти матовою стороною всередину кімнати. Спосіб дії такого способу нагадує принцип професійної УФ-фольги. Вона перешкоджатиме проникненню сонячного проміння всередину і кімната не буде сильно нагріватися. Особливо актуальний трюк, якщо вікна будинку виходять на сонячну сторону.

Для посилення ефекту варто тримати вдень вікна зачиненими та добре заштореними, а провітрювати кімнату лише у вечірній чи нічний час.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували дієві лайфхаки для тих, хто пітніє у сильну спеку . Варто спробувати, щоб полегшити перебування на сонці.