Просто натріть унітаз лавровим листом і забудете про бруд і сморід (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як помити унітаз лавровим листям
Прибере запах і очистить унітаз. Фото: Хочу!

Запашна спеція врятує унітаз від бруду і неприємного запаху

Існує безліч страв у які додають запашну спецію. Лавровий лист має антисептичні властивості, тому його можна використовувати у побуті , окрім їжі. Як з його допомогою зробити унітаз пахучим та ідеально чистим, розповідаємо далі.

До появи неприємного запаху у ванній кімнаті може бути багато причин. Це і накопичення бруду в унітазі, засмічення у трубах, вапняний наліт та інші чинники. Але використання лаврового листя може усунути таку проблему разом з тим, очищуючи сантехніку, розповідає канал Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як використовувати лавровий лист для чищення унітаза

Спробуйте просто покласти кілька лаврових листків у бачок унітаза. Листя має специфічний сильний аромат, тому вода вбере запах і усуне неприємний сморід. Якщо ви прагнете освіжити унітаз у довгостроковій перспективі - киньте 6-8 листочків у бачок унітаза. Так, при кожному зливі води повітря наповнюватиметься ароматом лавра. Також можна зв’язати кілька листочків і повісити у ванній кімнаті, це буде діяти, як освіжувач повітря.

Чудову дію має протирання лавровим листом унітаза. Для цього беремо 5-6 лаврових листків заливаємо літром окропу, чекаємо, поки настій трохи охолоне. Далі виливаємо отриману рідину прямо в унітаз та протираємо його листям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як прибрати іржу та наліт . Для цього знадобиться лише кілька крапель йоду.