Зробіть це, і жовті плями під пахвами зникнуть! Прості лайфхаки, що збережуть ваші білі речі від утилізації

Лайфхаки
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Жовті плями під пахвами - як позбутися
Жовті плями під пахвами. Фото: thespruce.com

Ваші білі речі матимуть вигляд нових

Раніше ми ділилися секретами, як випрати жирні плями з одягу. Не менше засмучують господинь і жовті плями під пахвами, які влітку особливо часто псують улюблені речі.

Носите улюблену білу футболку або сукню “на свята”, оскільки боїтеся, що на них з’являться жовті плями під пахвами? Так, таке буває через поєднання людського поту з антиперспірантом. Втім, ми знаємо, як позбутися цих неприємних плям! Нижче ділимося з вами цими простими способами, які раніше опублікувало видання Еxpress.co.uk.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спосіб #1. Лимон

Сік лимона менш агресивний, ніж магазинні хімічні засоби для виведення плям. Все, що вам потрібно, це натерти чистим лимонним соком плями та залишити річ, допоки сік не висохне. Потім виперіть одяг у пральній машині як зазвичай.

Спосіб #2. Сонячне світло

Ультрафіолетове світло руйнує молекулярну структуру плям, що призводить до їх освітлення. Ба більше, сонце “працює” навіть у похмурі дні! Тож просто повісьте забруднений одяг під прямим сонячним промінням на кілька годин, а потім насолоджуйтесь білизною вашого одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про ефективні способи позбутися плям від поту. Вам більше не доведеться ховати улюблені світлі речі якнайдалі в шафу, переживаючи, що вони можуть забруднитися.