Сміливо носити будь-який одяг у теплу погоду: щоб плями від поту не погіршували життя

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чоловік у футболці
Фото: dim.novyn

Плями від поту - не вирок

Плями на одязі від поту можуть викликати неприємні відчуття і подразнення. Люди, які потерпають від надлишкового потовиділення рідко вдягають одяг світлих кольорів, адже не завжди вдається якісно відіпрати сліди. Раніше ми розповідали, як вивести плями від коректора , а зараз поговоримо про ефективні способи позбутися плям від поту.

Плями від поту найчастіше з’являються під пахвами, але також можуть проявлятися на шиї та спині. Щоб не замочувати одяг та не витрачати час на виснажливе тертя, ми розповімо прості варіанти забути про плями, рекомендує ah.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Плями від поту на білих та кольорових сорочках

Завжди перевіряйте етикетки на виробах, щоб дізнатися чи підходить машинне прання. Нанесіть на плями мийний рідкий засіб та виперіть. Якщо пляма не видаляється відразу потрібно попередньо замочити її на 10 хвилин.

Білі футболки

Плями на футболках добре відпираються за допомогою аспірину. Треба розчинити 1 таблетку у стакані води, нанести на пляму та потерти зубною щіткою. Залишити на 10 хв і прати, як звичайно.

Чорний одяг

Сіль. Потрібно взяти 1 ст. л солі та зубну щітку. Сіль втирається в пляму, потім її залишають на 10 годин. Далі ці частини очищаються за допомогою щітки, а далі переться.

Медичний спирт . Розвести з водою у рівних пропорціях та ватним диском обробити плями, якщо давні - лишити на 1 годину.

Міцелярна вода. Ватним диском змоченим у засобі обробляються плями. Через 5 хвилин повторити процедуру чистим диском.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як відмити з одягу плями від трави на джинсах . Усі люди хоча б раз зіштовхувалися з такою проблемою.