Як вигнати всіх мух із квартири: 3 перевірені способи, які не коштують ані копійки

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як позбутися мух в домі: ефективні народні способи. Фото створене ШІ для ХОЧУ!

Все, що потрібно, точно знайдеться вдома!

З кожним днем надворі стає все холодніше. Саме тому мухи все частіше намагаються залетіти в будинок і заховатися там, щоб перезимувати. Щоб захистити своє житло від непроханих гостей, існує чимало різних методів — ви можете скористатися як народними методами, так і більш сучасними технологіями.

Але сьогодні ми вирішили підказати кілька дуже простих і старих як світ способів, які допоможуть вигнати з квартири усіх мух. Ними ділиться телеграм-канал “СОДа”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як вигнати з хати усіх мух: лайфхак

Чомусь мухи дуже полюбляють запах оцту. Тож візьміть недорогий яблучний оцет, налийте його маленьку ємність, додайте 1 ч.л. засобу для миття посуду або рідкого мила, трішечки будь-якого варення і поставте цю миску у місця найбільшого скупчення мух.

Ця суміш — справжня пастка для мух. Запах оцту, варення, мийного засобу приманять мух, а в’язкість суміші не дасть їм злетіти.

Інші дієві способи прогнати мух з квартири: народні методи

  • Мухам не до вподоби запах м’яти, лаванди, гвоздики та евкаліпту. Достатньо просто змішати їх із водою у пульверизаторі та розпорошити у кімнаті.

  • А ще мухи не люблять запаху горіхового листя, тому, щоб позбутися цих надокучливих сонних комах, поставте кілька таких букетів у кімнаті – і вони постараються втекти звідти якнайдалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось так просто, без шкоди для власного здоров’я, можна прогнати мух із квартири. А щоб позбутися плодових мушок, які зазвичай заводяться на кухні, скористайтеся цими порадами.