Проста вода - і ви забудете про набридливих мух: дієвий лайфхак

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Мухи літають скрізь, сідають на продукти на речі, дратують своїм дзижчанням і одним виглядом. Досвідчені господині розповідають, що позбутися цих набридливих істот можна за допомогою простого і ефективного трюку.

Коли осінню ще зберігається тепла погода мух стає надзвичайно багато. Вони прагнуть оселитися у будинку, адже там затишно і можна перезимувати. Іноді, щоб позбутися цих докучливих істот потрібно докладати немало сил, радить telegraf .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Назавжди забути про мух допоможе простий спосіб, який можна застосувати без фінансових вкладень і особливих зусиль. Для цього знадобиться простий прозорий пакет або пакет, що застібається.

Що для цього потрібно:

Цей метод може здатися дивним, але якщо знати фізіологію мух і те, що вони бачать зовсім інакше, він точно спрацює. Такий спосіб, до речі, використовують у багатьох кафе та громадських закладах у південній частині США, де мух є надто багато.

Потрібно набрати у прозорий поліетиленовий пакет води та зав'язати його на вузол. Найкраще для цього підійде пакет із зіп-застібкою.

Потім просто повісьте прозору ємність з водою на дверну ручку або десь поруч з нею.Для покращення ефекту можна покласти в пакет із водою кілька блискучих монет, дрібні шматки фольги або якихось інших елементів, що мерехтять.

Фішка цього трюку в тому, що мухи бачать по особливому, тому пакет з водою і блискучими фрагментами стане для них фатальним через світло, яке заломлюється. Комахи будуть спантеличені цією "перешкодою" і пролітатимуть повз ваш будинок, не потрапляючи всередину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте зробити це і перевірте наскільки дієвим є трюк. Можливо ви будете використовувати його щоразу, як вам докучатимуть ці набридливі створіння .