Всього дві прості звички врятують вашу ванну від постійного запаху затхлості

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як прибрати назажди затхлість у ванній - що робити - корисні поради
Затхлий запах у ванній кімнаті: як його позбутися. Фото: колаж ХОЧУ!

Ось що потрібно робити регулярно, щоб у ванній кімнаті не було сирості

Прийшла осінь — це час різких перепадів температур, через які в домі на вікнах з’являється конденсат. Як зробити, щоб ваші шибки більше не “плакали”, ми розповідали тут, а ось що робити, якщо у ванній кімнаті постійно затхлий запах? Простим вирішенням цієї проблеми ділимося далі.

Підвищена вологість у цій кімнаті є нормальною, якщо ми говоримо про ванну — такою є специфіка цього приміщення. Однак неприємний запах тут нормою точно не вважається! Якщо вам постійно надокучають аромати сирості та затхлості, це потрібно негайно виправити, і для цього достатньо запровадити у свій звичний режим життя всього 2 прості звички.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що зробити, щоб у ванній не пахло сирістю

  1. Протирайте поверхні. Після того як вилізаєте з душу, обов’язково протирайте різні поверхні у ванній, де зібралася волога. Таким чином вологи стане набагато менше, а отже, не буде й зайвого запаху.

  2. Не зачиняйте двері. Якщо вони залишатимуться відчиненими хоча б після того, як ви вилізли з ванної чи душу, велика частина пари вийде з кімнати й розсіється по дому.

Найкраще, звісно ж, поєднувати ці два способи боротьби з високою вологою у ванній кімнаті. А ще — не забувати вчасно прочищати вентиляційний отвір і провітрювати кімнату, якщо є така змога. Не радимо також залишати у ванній мокрі речі — це те призводить до появи неприємного затхлого запаху.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, як зробити власноруч осушувач для дому. Це надзвичайно простий та дешевий спосіб позбутися зайвої вологи у різних кімнатах.