Чим зайняти кішку, щоб їй не було нудно: радить кіт Бруно (ВІДЕО)

Домашні тварини
Богдана Карц

Богдана Карц

Головна редакторка

Як розважити кота та зайняти його чимось, щоб не заважав - лайфхак
Чим зайняти кота: геніальний трюк зі смаколиками. Фото згенероване ШІ для ХОЧУ!

Цікава ідея, яку оцінить будь-який пухнастик!

Якщо ваш котик дуже лінивий або ж навпаки — аж занадто активний і регулярно скидає речі зі столу, щоб привернути вашу увагу, його можна зайняти однією цікавою грою 😏 Про неї розповідаємо далі!

Мегакруте рішення ми підглянули у TikTok кота Бруно — BabyMcBruno. Його господар частенько ділиться різними прикольчиками, а одного разу він показав своїм підписникам геніальний трюк зі смаколиками, яким вусаня можна зайняти на певний час! Це відео, між іншим, має 4,6 млн переглядів і майже 60 тис. збережень! 👀

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чим зайняти котика: лайфхак

Якщо вашого пухнастика терміново потрібно чимось зайняти, спробуйте провернути цей хитрий трюк! Візьміть рушник або ж прямокутний шматок якоїсь не дуже грубої тканини, а також улюблені смаколики вашого котика.

Розгорніть рушник і розсипте у різних куточках трохи смаколиків. Розподіліть їх по всій площі тканини, аби кіт не дістав усе й відразу. Далі обережно змотайте рушник у тугий рулон і зав’яжіть його на вузол. Як це все виглядає у реальності — дивіться на відео.

Ось і все — деякий час ваш пухнастик буде діставати смачненьке, спрямовуючи усю свою активність на той злощасний вузол, який ховає смаколики 🤭

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чому з котом не можна грати у “злу руку”. Ви будете здивовані, але такі “ігри” мають дуже негативні наслідки — і для вас, і для тварини.