Що придбати власникам тварин, які люблять інноваційні технології: 5 цікавих пристроїв

Домашні тварини
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Які гаджети можна придбати для домашніх улюбленців
Гаджети для тварин. Фото: petcube.com

Ваш улюбленець буде в безпеці та не сумуватиме наодинці

Раніше ми писали, чим зайняти кішку, щоб їй не було нудно. Також вам у цьому (та і не лише у цьому!) допоможуть сучасні гаджети. Що можна купити, щоб слідкувати за улюбленцем та контролювати його здоров’я і комфорт - дізнавайтесь у цьому матеріалі.

Якщо ви любите різні технологічні новинки, тоді наша добірка точно стане вам у пригоді. Завдяки цим гаджетам ви перестанете турбуватися, що улюбленцю стане нудно або зле, поки він один вдома.

Тож на які корисні девайси радять звернути увагу експерти HealthyDoggo? Готуйтеся скупити їх усі!

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розумна камера

Завдяки цьому гаджету ви можете слідкувати за своїм домашнім улюбленцем через телефон. Ба більше, також ви можете спілкуватися з ним у режимі реального часу.

Трекер здоров'я

Він допомагає відстежувати активність, рівень стресу та сон тварин. Деякі моделі пристроїв навіть здатні надсилати сповіщення на ваш смартфон, якщо виникає щось незвичне.

Інтерактивні іграшки

Придбайте таку річ, якщо хочете, щоб песик не нудьгував, поки вас не буде вдома. Ці іграшки реагують на дотик чи голос тварини. Також іграшки-головоломки стимулюють розумову діяльність пухнастика.

Робот-компаньйон

Це повноцінний цифровий друг для вашого хвостика. Так, робот може взаємодіяти з песиком, реагуючи на його поведінку: грати, заспокоювати тощо.

Розумне ліжко

Воно здатне регулювати температуру залежно від сезону чи температури тіла тварини. Завдяки цьому створюються ідеальні умови для відпочинку вашого улюбленця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадуємо, що вже скоро можуть повернутися відключення світла. Що робити, якщо відключення світла застало вас з песиком у ліфті - читайте у цьому матеріалі.