Сервіруємо стіл на Новий рік: модні ідеї для вашого натхнення (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З нагоди Нового 2024 року люди готують смачні страви і намагаються чим гарніше оформити святковий стіл. Раніше ми писали про старомодний новорічний декор, а тепер покажемо, як стильно і дешеве накрити стіл, аби всі були в захваті.

Дизайнери показали, як модно сервірувати стіл до Нового року. Основні атрибути: гілки ялини, свічки, великі однотонні серветки і тематичні тарілки. Головні кольори 2024 року — смарагдовий і золотий. Ви можете використати їх для сервірування столу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У моді — однотонні скатертини і контрастні однотонні серветки. Їх можна класти на тарілку або під неї. Гілки ялинки можна викласти вздовж столу, оздобивши свічками та скибками сушених цитрусів.

Сервіруємо стіл на Новий рік: модні ідеї для вашого натхнення (ФОТО) - фото №1

Свічки можуть бути і широкі, і тонкі у підставках. Кольори, які асоціюються із Новим роком — білий, червоний, золотий. Стильно виглядають темно зелені та чорні свічки.

Якщо у вас є новорічний посуд, він неабияк гарно доповнить стіл. Наприклад, тарілки у формі ялинки чи сніговика — завжди у тренді. Нестандартний додаток до сервірування новорічного столу — гірлянда. Вона додасть романтики, кольору та світла до вогників свічок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сервіруємо стіл на Новий рік: модні ідеї для вашого натхнення (ФОТО) - фото №2

Нагадаємо, раніше ми писали про наймодніше поєднання новорічних кольорів. Дизайнери показали, які відтінки у тренді та додають до інтер'єру затишку, гармонії й гарного настрою.

Фото: Pinterest