Дуже-дуже брудний будинок: світлини кімнат, де не прибирали 20 років (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

У мережу потрапили світлини кімнат, де роками не прибирали. Вони у жахливому стані і більше нагадують напівруїни, аніж житло. Раніше ми писали про те, які картини притягують фінансовий успіх, а тепер розкажемо, в яку оселю відмовлялися заходити ремонтники.

У будинку не прибиралося 20 років, проте людина-барахольщик продовжувала там жити, нехтуючи гігієною, пише dailystar.co.uk. Подружжя, яке працювало прибиральниками, були в шоці від побаченого. Їм довелося усе відмивати, тому що ремонтники відмовилися працювати у такому бруді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спочатку Джеймс Кілберн і Кімберлі Треветт думали, що впораються швидко, поки не побачили кімнати. Вони взяли оплату за 16 годин роботи — по 8 годин кожному, але дуже переживали, що все одно не стигнуть прибрати.

Хтось там жив, і будинок був занедбаний, і хазяїн був барахольщиком, тому я думаю, що з часом він і не усвідомлював, в якому місці уже живе,

зазначив Джеймс.

Дуже-дуже брудний будинок: світлини кімнат, де не прибирали 20 років (ФОТО) - фото №1
Дуже-дуже брудний будинок: світлини кімнат, де не прибирали 20 років (ФОТО) - фото №2
Дуже-дуже брудний будинок: світлини кімнат, де не прибирали 20 років (ФОТО) - фото №3

Через бруд унітаз і ванна взагалі стали непридатними для користування. Прибираючи, Джеймс запитав свою напарницю, чи дійсно вони справляються із чисткою приміщень:

Як ти думаєш, ми відкусили більше, ніж можемо проковтнути?

Дуже-дуже брудний будинок: світлини кімнат, де не прибирали 20 років (ФОТО) - фото №4
Дуже-дуже брудний будинок: світлини кімнат, де не прибирали 20 років (ФОТО) - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про фінку Аурі Кананен, яка стала міліонеркою завдяки прибиранню запущених будинків. Дівчина мила кімнати, не беручи грошей, але виставляла свою роботу в інтернет.

Фото: dailystar.co.uk