Дзеркальний коридор: ідеї для розширення приміщення (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо у вас маленький коридор і ви мрієте розширити його хоча б візуально, зверніть увагу на поради дизайнерів. Вони стосуються двох аспектів, які перетворять маленьке приміщення на більше, світліше та затишніше. Раніше ми писали про інтер'єр для модної кухні, а тепер розкажемо, як кардинально змінити коридор із найменшими затратами.

Дизайнери показали трендові варіанти коридору, який влаштує навіть примхливих господинь. Усе можна зробити власноруч і доволі не дорого. Головне — знати 2 секрети.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Освітлення

Найвигідніше освітлення для коридору — холодне і білосніжне. Саме воно зробить чіткість та висвітлить усі темні, бежеві і коричневі зони приміщення. Коридор стане затишним та візуально просторим.

Дзеркальний коридор: ідеї для розширення приміщення (ФОТО) - фото №1
Дзеркальний коридор: ідеї для розширення приміщення (ФОТО) - фото №2
Дзеркальний коридор: ідеї для розширення приміщення (ФОТО) - фото №3

Дзеркала

Розвісьте у коридорі чим більше дзеркал. Вони можуть бути розташовані одне перед одним, або вздовж усієї стіни. Чим більші дзеркала за розміром, тим більше буде освітлення, адже вони будуть відображати як штучні, так і сонячні промені. У моді — дзеркала незвичної форми. Наприклад, клякса або коло. Трендово розмістити декілька дзеркал у формі кола одне біля одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Дзеркальний коридор: ідеї для розширення приміщення (ФОТО) - фото №4
Дзеркальний коридор: ідеї для розширення приміщення (ФОТО) - фото №5
Дзеркальний коридор: ідеї для розширення приміщення (ФОТО) - фото №6
Дзеркальний коридор: ідеї для розширення приміщення (ФОТО) - фото №7
Дзеркальний коридор: ідеї для розширення приміщення (ФОТО) - фото №8

Раніше ми писали, у який колір не варто фарбувати стіни. Дизайнери назвали 5 відтінків, які будуть старомодними у 2024 році.

Фото: Pinterest