Квіти зі шпаклівки: ультрамодні об'ємні картини для інтер'єру (ФОТО, ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Картини зі шпаклівки, фото
Фото: Посилання на аватар користувача aegeanartemis aegeanartemis

Обирайте нестандартні картини для кімнат: об'ємні розкішні квіти, викладені шпаклівкою

Якщо ви любите нестандартний дизайн, зверніть увагу на його деталі. Саме вони додають родзинки до інтер'єру. Раніше ми писали, як можуть виглядати мобільні вітражі на вікнах, а тепер розкажемо про картини, намальовані шпаклівкою.

У тренді — картини, викладені з кольорової декоративної шпаклівки. Дизайнери замовляють їх у художників та вчаться робити самостійно. Така картина може бути на півстіни, а може розміститися у рамку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В моді — декілька картин у ряд квадратної, прямокутної або круглої форми. Ви можете створювати і маленькі, і великі картини, розміщуючи на них різну кількість об'ємних квітів. Таке оздоблення додає інтер'єру розкоші та ексклюзивності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте колірну гаму картин, залежно від ваших вподобань. Вони можуть бути контрастом до інтер'єру, а можуть відповідати його колірній гамі. Картини з об'ємних квітів пасують до будь-якого стилю кімнати. А ще вони можуть стати дорогим подарунком для ваших близьких.

Нагадаємо, раніше ми писали про наймодніші дитячі кімнати. До вашої уваги — дизайн з арочними формами та пастельними кольорами, у якому ваш малюк буде почувати себе комфортно.