Ультрамодні картини-обереги: майстриня показала, як їх зробити (ФОТО, ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Картина з лльками-мотанками та козаком, фото
Фото: instagram.com/bulavina.oksana/

Публікуємо для вас відео і фото картин-оберегів

Картини та обереги в українському стилі у моді не лише в нашій державі, а й за кордоном. Із початком війни в Україні національні обереги в сучасній інтерпретації набули ще більшої популярності. Раніше ми писали про універсальні вінки на двері, а тепер покажемо, як зробити картину-оберіг.

Майстриня показала , як народжуються патріотичні картини-обереги. Їх можна створити із декоративних матеріалів. Головне — фантазія і любов до своєї роботи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таке розкішне доповнення пасуватиме для будь-якого інтер'єру. А ще — це дорогий подарунок із нагоди будь-якого свята. У тренді — стилізовані ляльки-мотанки, українки та козаки.

Для створення такої роботи потрібен гарячий клей, дошка для основи і декоративні елементи. Серед них — нитки, штучні квіти, намистинки, блискітки і декоративні стрічки. Спочатку створюються деталі. Окремо — основа. Потім усе збирається разом в гармонійну композицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про вишиті патріотичні картини. Для вас — добірка модних схем, які допоможуть створити такий декор своїми руками.