Стіл у квіти з епоксидної смоли: тренд весни 2024 (ФОТО, ВІДЕО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Стіл з епоксидної столи в квіти, фото
Фото: instagram.com/epoxymart/

Публікуємо добірку світлин ультрамодних столів із епоксидної смоли

До вашої уваги — ультрамодні столи, виконані з епоксидної смоли. Цей матеріал зручний у використанні та пасує до будь-якого інтер'єру. Раніше ми писали, як гарно сервірувати стіл у зелених відтінках , а тепер покажемо розкішні столики у квіти.

Стіл з епоксидної смоли може стати родзинкою інтер'єру в будь-якій кімнаті. Весною 2024 року наймоднішими вважаються столи в квіти. Вони надихають, дарують гарний настрій та роблять ефект присутності живих квітів, які ніколи не в'януть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте фон столу, який вам до вподоби. Стильно виглядають прозорі столи в квіти. Не менш модно — молочні, чорні та із вставками дерева. Якщо у вашій кухні є текстиль із трояндами, такий же стіл доповнить вишуканість інтер'єру.

Гарно і завжди актуально виглядають орхідеї. Вони можуть бути і в столі, і на столі у вигляді вазона. Ця квітка пасує до будь-якого сезону, тому стіл з її цвітінням буде радувати господарів і взимку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Столи з епоксидної смоли настільки розкішні, що їх можна не покривати скатертиною. Матеріал витримує гарячий посуд, не дряпається і не боїться важких каструль.

Раніше ми писали, чим прикрасити підвіконня на Великдень. Дизайнери показали трендові ідеї декору, які будуть пасувати до різних кімнат.