Притягнуть гроші влітку: ТОП-3 кольори для інтер'єру (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Рожеві меблі для кухні, фото
Фото: quietjoyathome.com

Ці кольори в інтер'єрі притягнуть гроші

Дизайнери та езотерики доповнили інтер'єр оселі відтінками, які влітку високосного року притягнуть багатство та достаток. Раніше ми писали про ультрамодні дивани червоного кольору, а тепер розкажемо, яких тонів придбати штори та інші затишні дрібнички.

Текстиль і деталі для інтер'єру додають не лише гармонії та домашньої атмосфери. Правильно підібраний декор може притягнути успіх та гроші. Річ у тім, що кожен нюанс має свою енергетику і створює благодатну атмосферу для активації успішних енергетичних порталів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зелені відтінки

Влітку зелені відтінки будуть притягувати кошти і стабільність. На першому місці оливковий світлий, смарагдовий, та колір зеленки. Якщо у вас немає таких кольорів вдома, додайте штори, килим або декоративні подушки.

Коридор із оливковими стінами, фото
Фото: Pinterest
Кімната із зеленими кольорами, фото
Фото: paintcolorproject.com

Фіолетовий

Усі фіолетові відтінки будуть благодатними улітку 2024 року. Купіть покривало для вашого дивану, фіолетові горщики для квітів, аби у вас було багатство і процвітання. Не забувайте про дрібні деталі: рамки для фото фіолетового кольору будуть притягувати перемогу.

Штори з фіолетовими квітами, фото
Фото: Pinterest

Рожевий

Світлі рожеві відтінки також рекомендовані у цьому році. Вони можуть бути і на шпалерах, і на м'яких подушках, і як меблі. Скомпонуйте його із молочним кольором, аби він не набридав.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рожева кухня, фото
Фото: Anastasiabulycev
Кухня рожевого кольору, фото
Фото: quietjoyathome.com

Нагадаємо, раніше ми писали, як може виглядати кольорова спальня. Дизайнери показали варіанти кімнати, де можна не лише відпочивати, а й отримувати натхнення.