Натуральний стимулятор росту для огірків: ростимуть, як на дріжджах, без зупину!

Сад і город
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Огірки на грядці, фото
Фото: ХОЧУ!

Найпростіший спосіб зробити так, щоб огірочки швидко пішли в ріст

Наскільки щедрим буде врожай огірків передбачити складно, адже це залежить не тільки від наших зусиль, а й від погоди та вічно голодних шкідників, які чатують на грядках у сподіванні гарно пообідати 😅 Однак ми все одно повинні робити усе для того, щоб отримати максимум від своїх старань!

Саме тому сьогодні ми поділимося рецептом суперпростого натурального стимулятора росту для огірків. Приготувати його не складе жодних труднощів, та й добриво це виходить надзвичайно бюджетним. Усіма секретами ділиться телеграм-канал “Дача. Сад та город UA”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Виявляється, бурштинова кислота є бюджетним засобом, який дуже рятує на городі! 😉 А розчин із бурштинової кислоти для підгодівлі огірків приготувати дуже просто - з цим впорається навіть дитина!

Беремо 2 г бурштинової кислоти на 200 г теплої води. Все гарно перемішуємо і додаємо ще 10 л звичайної холодної води.

Перший раз підгодовуємо огірки через 10 днів після висаджування на грядку. Другий раз вносимо таку органічну підгодівлю вже під час цвітіння огірків (застосовуючи пульверизатор).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також ділилися секретом, куди нізащо не можна висаджувати огірки! Розповідаємо, що це за “прокляті” місця на вашій ділянці, від яких огірки потрібно тримати якнайдалі.