Звичайна вода може знищити весь урожай: як не можна поливати город

Сад і город
1 508
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

полив рослин
24 канал / Як правильно поливати

Ніколи не поливайте рослини так

Ми розповідали, навіщо та як саме поливати полуницю окропом . Тепер розповімо про велику помилку у поливі, яку роблять чимало дачників і втрачають свій урожай.

Багато садівників і городників недооцінюють вплив цього простого процесу на ріст овочів. Разом із порталом “На ПЕНСІЇ” розповідаємо, як не можна поливати рослини на городі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дуже важливий момент: коли саме поливати город

Одна з найпоширеніших помилок серед дачників і городників - це неправильний час поливу. Найкращий час для поливу рослин - ранок, коли температура повітря ще не дуже висока. Ідеально поливати город вранці з 5:00 до 9:00 - це також зменшить витрати води на випаровування.

Полив рослин у вечірній або нічний час доби може призвести до накопичення води на поверхні ґрунту, навколо коріння та на листі. Часте повторення такої ситуації неминуче призведе до появи грибкових захворювань, гнилі, комах-шкідників та, зрештою, до загибелі рослин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих рекомендацій щодо поливу, ви зможете виростити рясний і здоровий урожай. Також ми розповідали, як прогнати птахів від кущів та ягід.