Індійські фермери знають хитрий трюк, щоб огірки росли смачними: безкоштовне добриво

Сад і город
1 486
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

ростуть огірки
На ПЕНСІЇ / Чим підживити огірки

Рецепт індійської підгодівлі для огірків

Ми розповідали, як приготувати підгодівлю для малини . Тепер ділимось секретами індійських фермерів, які допоможуть виростити рекордні огірки.

Індійські фермери, які вирощують огірки вже протягом 3 тисяч років, володіють унікальними знаннями щодо підживлення цієї культури. Їхні методи прості, доступні та екологічно чисті, а результати вражають своїми масштабами. Одне з таких секретів – це використання органічного добрива на основі коров’ячого гною. Рецептом поділились на порталі “Добрі новини” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як приготувати індійське добриво

Знадобиться 0,5 літра коров'ячого гною, 7 столових ложок деревної золи та 10 літрів води. Змішайте коров'ячий гній та деревну золу у відрі.

Залийте суміш 10 літрами води. Добре перемішайте і залиште настоюватися протягом 2-3 днів. Перед поливом розбавте настій водою у співвідношенні 1:10. Цим добривом поливайте огірки під корінь 1 раз на тиждень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коров'ячий гній багатий на азот, калій та інші поживні речовини, які необхідні для росту та розвитку огірків. Під дією мікроорганізмів гній перетворюється на легкодоступні для рослин сполуки, які швидко засвоюються. Також ми розповідали, як вдало підгодувати помідори.