Кращий друг ваших врожаїв: всього 2 грами - і плодів виросте вдвічі більше

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

як підживити овочі та фрукти
lmn.in.ua / Як зробити борне підживлення

Бор допоможе вдвічі збільшити врожай

Ми розповідали, яке листя на помідорах не можна обрізати в жодному разі. Тепер розповідаємо про важливий елемент, який допоможе вам вдвічі збільшити врожай.

Борний розчин стане вашим секретним інструментом для рясного зав'язування плодів. Чому та як його застосувати, розповідаємо разом із prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Чому борний розчин такий важливий?

Бор - це мікроелемент, який відіграє ключову роль у формуванні квіток, насіння та плодів. Його дефіцит може призвести до опадання зав'язей, деформації плодів, пустоцвіту тощо.

Як приготувати борний розчин?

Вам знадобиться 2 г борної кислоти та 10 л води. Просто розчиніть борну кислоту у воді та перемішайте до повного розчинення. Для кращого ефекту додайте до борного розчину трохи цукру (1 ч. л. на 1 л води).

Як використовувати борний розчин?

Обприскуйте рослини розчином під час цвітіння. Повторюйте обробку кожні 7-10 днів. Використовуйте свіжоприготовлений розчин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обприскуйте рослини вранці або ввечері, коли немає сонця. Борний розчин - це екологічно чистий та доступний засіб, який допоможе вам отримати багатий урожай. Також ми розповідали, чому не зав’язуються баклажани.