З Днем святого Миколая! Картинки та листівки з улюбленим зимовим святом

Новий рік і Різдво
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Ось і настало одне з найулюбленіших свят у році, на яке чекають і дорослі, і діти, адже саме в цю дату ми знаходимо солодкі подарунки під подушкою. День святого Миколая — чудовий привід святкувати, проводити час із сім'єю за вишукано накритим столом і бажати одне одному всього найкращого. Вам у цьому допоможуть найкращі листівки до Дня святого Миколая.

Нагадаємо, у 2023-му році Україна відзначає День святого Миколая за новим стилем 6 грудня. Святий Миколай, Миколай Чудотворець або Миколай Угодник — один із найбільш шанованих святих у православ'ї. Його вважають покровителем бідних, сиріт, хворих, мандрівників, військових. Також вважається, що саме він став прообразом Санта-Клауса. У свято, коли вшановують святого Миколая, прийнято звертатися до святого зі щирою молитвою. Віруючі люди кажуть, що він не відмовляє в допомозі, якщо прохання звучатимуть від щирого серця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День святого Миколая часто стає своєрідним початком зимового святкового сезону. Він робить свій внесок в атмосферу веселощів і радості, передвістя майбутніх новорічних і різдвяних свят. У найважчий для країни час віра в чудеса додає мотивації та допомагає тримати позитивний настрій. Сьогодні точно варто поділитися зі світом своїм теплом і душевними привітаннями. Для цього ми публікуємо з Днем святого Миколая листівки, які 6 грудня мають бути у вас під рукою.

листівки день святого миколая

З Днем святого Миколая листівки

Листівки з Днем Миколи Чудотворця — ще одна можливість створити святкову атмосферу, додати магії в сірі будні. Надсилайте душевні привітання з Днем святого Миколая картинки дорогим людям, щоб задати позитивний тон їхньому дню.

листівка день миколи чудотворця
листівки зі св миколаєм
день миколи чудотворця картинки
зі святом миколи чудотворця картинки
листівки з днем миколи зимнього
листівка зі святом миколая

Листівки з Днем святого Миколая з побажаннями

Коли в голову нічого не приходить, завжди прийдуть на виручку картинки з Днем Миколи Чудотворця, де вже є теплі побажання. Упевнені, вітальні листівки з Днем святого Миколая порадують адресатів ваших повідомлень.

листівки з миколайчиком
микола чудотворець листівка зі святом
картинки з миколою чудотворцем листівки
картинки з миколою чудотворцем листівки
день святого миколи чудотворця листівки
картинки з днем святого миколи чудотворця

Картинки з Днем святого Миколая у вигляді гіфок

Якщо любите яскраві листівки зі святом святого Миколая, вам точно варто зберегти собі листівки з Днем Миколая у вигляді анімації. Вони точно не загубляться у святковій стрічці в соцмережах і стануть класним акцентом.

листівки зі святим миколою чудотворцем
вітальні листівки з днем святого миколая
з днем миколи чудотворця листівки
привітання зі святим миколаєм листівки
листівки зі святим миколаєм
листівки святому миколаю
листівки святого миколая
листівки з днем миколая

Сподіваємося, листівки зі святим Миколаєм впораються зі своїм завданням і святковий день пройде в душевній і затишній обстановці.

Також зараз актуально в контексті підготовки до Нового року — ідеї з декору головного символу свята. Дивіться найкрутіші варіанти прикрашання ялинки до Нового року 2024 у нашому матеріалі.