Це підгодовування подвоїть врожаї огірків та помідорів: чим обробити овочі, щоб отримати рекордний результат (ВІДЕО)

Сад і город
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Найкращій спосіб підгодівлі для рослин
Підгодівля помідорів та огірків. Фото: Pexels

Відмінне універсальне підгодовування для огірків, помідорів та дерев

Досвідчені городники активно застосовують на своїх ділянках різноманітні способи підгодівлі, щоб отримати чудовий результат. Адже, щоб мати гарний врожай, необхідно докласти зусиль.

Підживлення молочною сироваткою - ефективний спосіб, який дозволить збільшити врожайність і захистить рослини від різних грибкових захворювань та шкідників. А коли прийде час збирати врожай, результат вас просто вразить, розповідає у відео канал Дім та присадибна ділянка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це натуральне добриво, яке надзвичайно корисне для рослин у якому є цинк, залізо, кальцій, калій, фосфор і амінокислоти, що допомагає рослинам нарощувати зелену масу і гарно плодоносити.

Найчастіше молочну сироватку застосовують для підживлення огірків і помідорів, але дуже добре її також сприймають кабачки, патисони, цибуля, редиска, ріпа, морква, буряк. Розчин сироватки надзвичайно ефективний проти збудників фітофторозу та борошнистої роси.

Сироваткою можна робити прикореневе та підкореневе підживлення. Як саме правильно його робити, дивіться у відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які причини можуть бути для пожовтіння листя огірків. Важливе значення має не лише полив, а і якість ґрунту.