Різдво Пресвятої Богородиці 2024: найкращі привітання та картинки до свята

Усі свята
1 815
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Привітання з Різдвом Пресвятої Богородиці 2024 - картинки та щирі побажання своїми слова
Друга Пречиста: привітання. Фото: Pinterest

Обирайте привітання, яке вам найбільше до душі, та відправляйте своїм рідним і близьким!

Різдво Пресвятої Богородиці, починаючи з 2023 року, згідно з новим церковним календарем, припадає на 8 вересня. Однак багато українців й досі відзначають це велике свято за старим стилем - 21 вересня. Хай там як, у цей день віряни ідуть до храму, моляться і дякують Діві Марії. А ще - вітають своїх рідних і близьких, бажаючи їм Божого благословення та усього найкращого.

А щоб ви могли красиво привітати з Різдвом Пресвятої Богородиці 2024 дорогих вам людей, ми підготували цілу добірку привітань та яскравих листівок з нагоди свята. Зберігайте собі, щоб не загубити і будьте здорові!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Різдво Пресвятої Богородиці 2024 - привітання у картинках і листівках
Листівка на Різдво Пресвятої Богородиці. Фото: pinterest.com

***

Вітаю з Різдвом Пресвятої Богородиці. Бажаю впускати в своє серце тільки світлі почуття, бажаю берегти і себе, і сім'ю. Нехай Пресвята Богородиця вберігає тебе від заздрості і зради, нехай в житті твоєї буде щастя і радість. Бажаю доброго здоров'я і щедрої любові.

***

Різдво Пресвятої Богородиці 2024 - вітання у картинках і листівках
Вітання з Другою Пречистою 2024. Фото: pinterest.com / FLORIS Floris

***

Вітаємо з Різдвом Пресвятої Богородиці! Нехай чистота і світло цього свята наповнюють вашу душу благодаттю, віра буде щирою і міцною, а у вашому житті неодмінно трапляються справжні дива.

***

Різдво Пресвятої Богородиці - привітання у картинках і листівках
З Різдвом Пресвятої Богородиці! Фото: pinterest.com / ЛК

***

З великим святом вас! Нехай на благо і добро будуть всі ваші справи. Нехай в Різдво Пресвятої Богородиці вас оточує світло, яке вкаже вірний шлях для вирішення будь-яких завдань. Бажаю вам найтепліших і мирних днів, а в оточенні — коханих і близьких людей. Сердечно вітаю!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Різдво Пресвятої Богородиці - вітання у картинках і листівках
Привітання з Різдвом Пресвятої Богородиці. Фото: facebook.com/neustanpom/

***

Нехай у вашому домі завжди панує мир і спокій. Нехай Господь, завжди зберігає ваше вогнище, сім'ю і друзів. Ніколи не вдавайтеся зневірі і вірте, що на світі буває багато чудес, які подаровані нам самими небесами. З Різдвом Пресвятої Богородиці!

***

Картинки на Різдво Пресвятої Богородиці 2024
Привітання з Другою Пречистою. Фото: portal24.org.ua

***

Вітаю тебе з Різдвом Пресвятої Богородиці! Бажаю світлого і доброго шляху по життю, чистих і благих помислів душі, зустрічати тільки хороших людей. Нехай кожен день приносить благодать і умиротворення, нехай Пресвята Богородиця захистить від лиха і бід!

Картинки на Різдво Пресвятої Богородиці
Привітання з Другою Пречистою 2024. Фото: pinterest.com

***

Вітаю зі святом Різдва Пресвятої Богородиці. Нехай кожен світанок народжує світлу надію. Нехай кожен твій вчинок народжує милосердя і доброту. Я бажаю тобі здоров'я, любові та краси, а також натхнення, терпіння та душевної теплоти. Нехай Пресвята Богородиця береже тебе від будь-яких недуг і земних гріхів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Картинки та листівки на Різдво Пресвятої Богородиці 2024
З Різдвом Пресвятої Богородиці 2024. Фото: pinterest.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що сьогодні іменини відзначають Марійки. Найкращі привітання на іменини Марії знайдете у цій статті. Ми підготували для вас святкові картинки-привітання, які можна надіслати сьогодні іменинницям!