Найсвітліші вітання з Благовіщенням та листівки до великого церковного свята

Усі свята
2 270
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Благовіщення Благословенної Діви Марії, фотоколаж
Колаж Хочу

Ми зібрали найкращі привітання до свята Благовіщення Благословенної Діви Марії

Благовіщення — це свято на честь радісної новини у житті Діви Марії, яку повідомив їй архангел Гавриїл про непорочне зачаття від Святого Духа та народження Ісуса Христа, Сина Божого, Месії. Це свято також має інші назви: Благовіщення Благословенної Діви Марії, Урочистість Благовіщення, Благовіщення Богородиці та інші.

Благовіщення не є перехідним святом і щороку відзначається в одну і ту ж дату. Благовіщення святкується за 9 місяців до Різдва, адже саме стільки триває вагітність. За старим стилем воно відзначається 7 квітня, а от за новим церковним календарем — 25 березня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вітання з Благовіщенням: найтепліші слова у це світле свято

Благовіщення, картинка
Фото з відкритих джерел

Обов’язково сьогодні привітайте близьких, знайомих та друзів із цим важливим релігійним святом.

***

Вітаю зі святом надії та світлої віри. Бажаю, щоб у житті до вас приходили тільки найкращі звістки, щоб життя складалося зі щасливих днів. Нехай вас оточують надійні та люблячі люди, супроводжують любов, віра та щастя!

***

У це світле свято хочеться побажати лише найчистіших помислів, світлих та добрих справ, доброти, гармонії, здоров'я вам та вашим близьким. Нехай буде мирним небо, нехай буде щастя на Землі.

***

Вітаю зі світлим святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Щиро бажаю міцної віри, душевності в домі, спокою та благочестивих думок! Нехай стороною обходять біди, нехай ваш будинок завжди оточує любов, щастя, гармонія та достаток.

***

Блага вість опустилася на Землю цього дня. Вітаю з Благовіщенням Богородиці та від душі бажаю всього найдобрішого, найсвітлішого в житті. Будьте здорові, щасливі, кохані. Даруйте радість та любов іншим. Миру нам усім та добробуту!

***

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Благовіщення Благословенної Діви Марії, картинка
Фото з відкритих джерел

Вітаю з великим святом — Благовіщенням! Нехай все в житті буде в гармонії, нехай будинок завжди буде наповнений теплом, затишком та любов'ю. Щастя вам, добра, миру, добрих звісток!

***

Бажаю тобі цього святого дня не знати сумнівів, смутку та горя. Нехай Богородиця захистить від бід і подарує твоєму дому вічне щастя, а твоїй душі — спасіння. Зі святом!

***

Світле і чисте свято Благовіщення Пресвятої Богородиці нехай огорне ваш будинок теплом та благодаттю. Нехай Богоматір обов'язково почує вас і дарує здоров'я, достаток та благополуччя. Добра та щастя вам!

***

Зі світлим святом! Нехай Пресвята Богородиця захистить від усіх бід, щоб не торкалися вашої родини печалі, розлуки та погані звістки. Бажаю здоров'я, гармонії, спокою, миру та любові!

Листівки з Благовіщенням: відправляйте з любов'ю близьким людям

Разом із добрими побажаннями зі святом Благовіщення надсилайте також листівки:

Благовіщення Благословенної Діви Марії, листівка до свята
Фото з відкритих джерел
З Благовіщенням - привітання листівка
Фото з відкритих джерел
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, коли будемо відзначати Великдень 2024 і чи змінилася дата за новим календарем. А ще — про особливості святкування Вербної неділі , яка завжди припадає на останню неділю перед Великоднем.