День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

За новим стилем, 29 жовтня жінки з іменем Анастасія відзначають свій День Ангела. Власниці цього імені — вольові, сильні, працьовиті й дуже вродливі. Для вас — найкращі побажання з нагоди іменин та святкові листівки.

Із початком осені 2023 року українці перейшли на новий церковний календар. День Ангела Анастасії змістився з 11 листопада на 29 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Із древньогрецького ім'я “Анастасія” перекладається як “повернення до життя", "воскресіння", "воскресла", "відроджена", "безсмертна". Похідні імена Анастасії: Настасія, Настя, Настася, Ната, Нася, Нюся, Настуся, Настюша, Тася, Туся, Стася, Ася.

День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки - фото №1
vitanniachko.com.ua

З Днем Ангела, Анастасіє! Бажаю, щоб твоє життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки - фото №2
Pinterest

У День Ангела бажаю тобі, Настю, Божого захисту, мирного неба і благодаті! Нехай твій Ангел-охоронець допомагає тобі в усіх справах – і домашніх, і робочих. Нехай всі твої починання будуть успішними та прибутковими!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки - фото №3
Pinterest

Настуню! Бажаю неймовірної радості в твій День Ангела! Бажаю приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та відданих друзів! А ще – вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки - фото №4
@mariya_bilyak

Анастасіє! Від душі вітаю тебе з Днем Ангела і бажаю яскравих зірок на небі, що висвітлюють твій шлях до мрій, доброї вдачі та чудових ідей, щирої любові, яка зігріватиме твоє серце, великих надій і яскравих моментів щастя.

День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки - фото №5
Pinterest

З Днем Ангела, Анастасіє! Нехай твій хранитель закриває тебе крилом від усіх напастей, але не привчить безвольно плисти за течією. Бажаємо, щоб ти завжди зуміла розгледіти свій вірний шлях, справжніх друзів і справжню любов! А якщо печаль раптом постукає у твої двері, нехай твій Ангел навчить тебе літати, і твої дні наповняться радістю і вірою в краще!

День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки - фото №6
Pinterest

Вітаю тебе, Настю, з Днем Ангела! Радості і світла, любові і тепла бажаю тобі в день твоїх іменин! Іди по життю з чистим серцем, ніколи не сумуй, відкривай нові горизонти життя! І хай твій Ангелохоронець ніколи не відступає від тебе. Зі святом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки - фото №7
Поздоровлення та привітання
День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки - фото №8
Цікаве до кави
День Ангела Анастасії: щирі побажання та яскраві картинки - фото №9
Доброта

Нагадаємо, раніше ми писали, як правильно святкувати День народження, аби весь рік вас супроводжувала удача. Езотерики розповіли про правило 12-ти днів.

Главное фото: Pinterest