4 листопада — День залізничника в Україні. Не пропустіть щирі привітання своїми словами, картинки та листівки до свята

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

4 листопада в Україні святкується День залізничника. У цей день заведено вітати всіх працівників залізничного транспорту з їхнім професійним святом. В нашому матеріалі ви знайдете щирі привітання в прозі, гарні картинки та листівки з Днем залізничника!

Свято День залізничника було встановлене указом президента України Леоніда Кучми в 1993 році. Обрана дата, 4 листопада, має історичне значення. Саме в цей день у 1861 році з Відня через Перемишль до залізничного вокзалу Львова прибув перший потяг "Ярослав". Ця подія вважається початком розвитку залізниць в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Під час повномасштабної війни залізничники стали виконувати надзвичайно важливу місію, допомагаючи людям евакуюватися на поїздах з прифронтових міст. За цей час багато з них працювали без вихідних, а деякі навіть втратили життя на робочому місці через ворожі обстріли залізничних станцій...

Нижче ви знайдете найщиріші привітання своїми словами та картинки з нагоди Дня залізничника в Україні. Ці вітання допоможуть виразити вдячність цим сталевим людям.

Привітання з Днем залізничника: побажання в прозі та картинки

4 листопада — День залізничника в Україні. Не пропустіть щирі привітання своїми словами, картинки та листівки до свята - фото №1

Вітаю з Днем залізничника! Нехай усі негаразди пролітають повз, як вітер за вікном локомотива. Бажаю, щоб твоя доля була такою прямою і блискучою, як залізничні рейки. Нехай у потязі твого життя завжди їдуть вагони щастя, любові, добробуту і здоров'я!

***

Вітаю з Днем залізничника! Нехай всі поїзди, що йдуть у вашому напрямку, привозять із собою щастя та виконання всіх мрій. Нехай ті склади, що відходять від вашої станції, забирають з собою всі лиха і печалі! Ваша відповідальна праця надзвичайно важлива і цінна. Бажаю вам усього найкращого!

***

Вітаю з Днем залізничника! Нехай рейки твого життя ніколи не закінчуються і тягнуться в щасливе майбутнє. Нехай зелений семафор відкриває перед тобою всі дороги та дарує теплі зустрічі на пероні. Бажаю постійного щастя та успіху, схожого на швидкісний поїзд, що завжди встигає та приносить радість!

***

З Днем залізничника! Оскільки ваша доля пов'язана з рейками, нехай вона буде рівною та міцною, а ваше здоров'я — невразливим. Бажаємо, щоб для всіх ваших життєвих подорожей завжди світив зелений сигнал на шляху до успіху!

***

Дорогі залізничники, нехай потяг щастя, здоров'я та успіху ніколи не залишає депо вашого життя. Бажаємо, щоб всі ваші плани та мрії рухалися рівно по рейках, шпала за шпалою доходили до кінцевої станції втілення. Щасливої дороги, вдячних пасажирів та завжди відкритого зеленого семафора.

***

Шановні залізничники, вітаємо вас з професійним святом! Попри нинішні виклики та труднощі на залізниці України, бажаємо вам завжди знаходити привід для оптимізму та радості. Нехай потяг життя завжди доставляє вас на станцію "щастя" в повному здоров'ї та задоволенні. Зі святом!

***

Вітаємо з Днем залізничника! Бажаємо, щоб твоя професія приносила радість, багато плодів та можливостей. Бажаємо радості, успіху та безмежного кохання!

***

Вітаю з Днем залізничника України. Бажаю щастя, радості, мирного неба над головою, достатку та здійснення усіх мрій.

4 листопада — День залізничника в Україні. Не пропустіть щирі привітання своїми словами, картинки та листівки до свята - фото №1
4 листопада — День залізничника в Україні. Не пропустіть щирі привітання своїми словами, картинки та листівки до свята - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся список усіх державних та професійних свят, які відзначатимуть в Україні в листопаді 2023 року. Ми зібрали найважливіші дати в  цьому матеріалі!

Фото: online.ua, tsn.ua, Радіо МАКСИМУМ