З Днем народження! Найкращі привітання та яскраві листівки з нагоди свята

Усі свята
11 604
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Привітання з нагоди Дня народження завжди радують іменинника. Особливо приємно, коли побажання написане своїми словами. До вашої уваги — найщиріші прозові вітання з нагоди свята.

З Днем народження! Мирного неба, вірних друзів, здоров’я та успіху. Нехай в житті гірчить лиш чорний шоколад, а пахощі кави завжди можна розділити з тими, хто милий твоєму серцю. Нехай мрії та плани здійснюються, а успіх супроводжує по життю. Нехай у твої двері стукають тільки хороші люди, добрі вісті та цікаві події.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
З Днем народження! Найкращі привітання та яскраві листівки з нагоди свята - фото №1
Pinterest

Нехай доля оточує теплими фарбами, а життєва стежка буде без перешкод. Щоб у сім’ї була згода та кохання, а кожен день починався із сонячного настрою та позитиву. Мрій, посміхайся, радій. Мої щирі вітання! З Днем народження!

З Днем народження! Найкращі привітання та яскраві листівки з нагоди свята - фото №2
Pinterest

У день народження прийнято бажати всього найкращого: удачі, здоров'я, фінансового благополуччя. Але я хочу побажати, перш за все, щоб збулося все те, про що мрієш саме ти. Нехай Всесвіт чує тебе. Нехай в твоїй душі завжди панує гармонія, а навколишні люди підтримують тебе у всіх твоїх починаннях!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
З Днем народження! Найкращі привітання та яскраві листівки з нагоди свята - фото №3
@Ol.perets

Затишку в домі та тепла в серці! Бо така добра, позитивна людина, як ти, повинна бути щаслива. Нехай все погане забудеться, а хороше примножиться. Нехай прилітають в гості гарні новини, позитивні думки, слова підтримки та любові. З Днем народження!

З Днем народження! Найкращі привітання та яскраві листівки з нагоди свята - фото №4
@Ol.perets

З Днем народження! Нехай у твоєму домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаю бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти, завжди мати вірних, надійних друзів і, головне, кохати і бути коханою. Залишайся завжди такою ж молодою, світлою, доброю, веселою і усміхненою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
З Днем народження! Найкращі привітання та яскраві листівки з нагоди свята - фото №5
Pinterest

Вітаю! Нехай твій життєвий корабель пливе без штилів і ураганів. Нехай у нього завжди буде улюблена пристань, де чекають всі, хто тебе любить і цінує, де ти можеш відчувати себе в безпеці та теплі. Мрій, живи, борись, перемагай, люби, плануй, радій. Нехай здоров’я та друзі ніколи не підводять тебе. Посміхайся новому дню і мирному небу.

З Днем народження! Найкращі привітання та яскраві листівки з нагоди свята - фото №6
Pinterest@ol.peretsPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterestPinterest

Раніше ми писали, які подарунки не можна дарувати на свято. Езотерики розповіли, за що потрібно дати хоча б символічну суму.

Головне фото: Pinterest