З Днем ангела Михайла! Теплі привітання та листівки з іменинами

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Ми не втомлюємося інформувати вас про актуальні дати календаря листопада, щоб ви не пропустили можливість привітати дорогу людину з особистим святом — іменинами, а й не тільки. У цій статті ви знайдете душевні привітання з Днем ангела Михайла, а також листівки і картинки, якими можна задати гарний настрій на весь день.

Нагадаємо, що ім'я Михайло перекладається з іудейської мови як "подібний до Бога", "рівний Богу". Небесним покровителем володарів цього імені є шанований церквою Архангел Михаїл. Цього дня до нього варто звернутися зі щирою молитвою: дуже висока ймовірність, що ваше прохання буде почуто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Іменини Михайла відзначають кілька разів на рік, тому, якщо ви забули привітати іменинника минулого разу, у вас є можливість надолужити згаяне. Для цього ми публікуємо теплі привітання з Днем ангела Михайла, які точно порадують володарів цього імені в їхнє свято.

іменини михайла 2023

Привітання з Днем ангела Михайла у віршах

У День ангела Михайла обов'язково привітайте знайомих Міш з іменинами. Їм буде приємно отримати кілька душевних рядків, а проявлена увага змусить їх посміхнутися.

***
Ніжність небес нехай ангел дарує,
Пензлем чарівним хай в серці малює,
Світлі надії, мрії прекрасні,
Щире кохання, радість і щастя!
 
***
В День ангела, Михайло, бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров’я,
І хай тебе оберігає Бог!

***
Сильний, мужній і простий,
Одним словом — молодий!
Ти найкращий у нас в світі,
Просто чудо — ти такий!

***
Хай Ангел, чарівною зіркою з неба,
Веде тебе гарним, життєвим шляхом.
Хай буде він добрим і чуйним до тебе,
Від сліз і образ прикриває крилом.

Любові, тепла, подарунків приємних,
Щасливої долі, легких перемог…
Хай свічка надії, у час коли темно
Осяє життя, й захистить від тривог.

***
У Михайла сьогодні свято,
Друзів прибуло багато.

Квіти є і подарунки,
І обійми, й поцілунки.

Але головне у тому,
Щоб й надалі цьому дому

Посміхалась доля щиро,
Щоб жили надія й віра,

І любов, розправивши крила,
Кожне серце тут зігріла!

***
Вітаючи Тебе сьогодні,
Сказати хочу знов і знов,
Нехай завжди живуть з Тобою
Надія, Віра та Любов.
Хай добрий Ангел із небес
Боронить і не розчарує,
І дивних тисячі чудес
В житті твоїм Тобі дарує.
 
***
З Днем ангела тебе вітаю щиро
І від душі бажаю перемоги,
Успіхів, достатку й миру!
І щоб лише вперед вели дороги!
 
***
З Днем святого Михайла вітаю
Хай прибуде з його силою благодать.
Хай Архангел нас береже, оберігає
І не дасть ні духом, ні душею впасти.

Хай сяють перед його іконою свічки,
А в серцях панує гармонія, спокій,
Та хай буде сила Світла нескінченна,
І веде дорогою щастя за собою.

***
В іменини Михайлу побажаю
Щастя і тепла, земного раю.
Благодать хай спуститься з небес
І сповнить життя великих чудес!

Нехай твої збуваються бажання,
У людей завжди мати визнання!
Смутку ніколи тобі не знати,
І все, що хочеш, досягати!

іменини михайла 21 листопада

Іменини Михайла: привітання в прозі

Ви також можете привітати з Днем ангела Михайла своїми словами. Для натхнення рекомендуємо вам прочитати такі щирі побажання з іменинами Михайла 2023.

***
Сьогодні у тебе День Ангела. Приймай мої вітання. Я бажаю тобі міцного здоров'я, багато сил і енергії, море радості і океан фінансового благополуччя. Нехай твоє життя буде казковим. Я бажаю тобі не сидіти на місці, багато подорожувати, знайомитися з новими людьми і розкривати нові грані нашого, на перший погляд, простого, але й такого складного життя. Зі святом!

***
Іменини — це свято душі і тепла, які зберігаються в серці людини все життя. Це свято ангела, який оберігає тебе з народження і до смерті. Я хочу побажати твоєму ангелу, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе якомога менше неприємностей і бід. Якщо ти не жалієш себе, пожалій його!
 
***
З Днем Ангела тебе, бажаю тобі ніколи не здаватися. Нехай твій Ангел Хранитель допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Дорогий Михайле, хочеться привітати тебе і побажати тобі вічно палаючих очей і серця. Нехай твій ентузіазм ніколи не згасне. Бажаю море радості і щастя, нехай все складеться так, як ти мрієш.

***
З Днем Ангела Михайла вас вітаю! Нехай його мудрість проникає у ваші думки, даруючи вам силу і розсудливість на кожному кроці. Нехай ангельське крило оберігає від негараздів, а меч захищає від усяких небезпек. Нехай цей день наповнений світлом надії та незламною вірою в краще майбутнє. Щиро бажаю вам міцного здоров'я і радості у всіх справах!

***
Сьогодні день твого Ангела-Хранителя. Я тебе вітаю і хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різних бід і напастей, щоб спрямовував тебе на вірний шлях, не давав тобі сумувати і впадати в депресію, щоб відганяв від тебе дурні і непотрібні думки, які дуже псують тобі настрій. Я хочу тобі побажати, щоб ти частіше посміхався, адже, коли ти посміхаєшся, твій Янгол світиться від щастя, і це світло відбивається у тебе в очах. Нехай твій Ангел оберігає тебе! Будь щасливий!
 
***
Дорогий мій друже, у кожного з нас є ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди поруч. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі і твоєму янголу побільше сонячних днів, радості в житті і любові!
 
***
З Днем ангела! Нехай його благословення супроводжує вас на життєвому шляху, додаючи вам мужності подолати буденні труднощі та віри у свої сили. Нехай кожен день приносить нові можливості та радісні події, а духовна сила ангела дарує вам упевненість у завтрашньому дні. Нехай цей святковий день наповнений теплом родинного затишку і спокою у вашому серці.

Листівки з Днем ангела Михайла

Багато користувачів люблять картинки з Днем ангела, тому ми зібрали порцію прикольних листівок з іменинами Михайла, які у святковий день мають бути у вас під рукою.

з днем ангела михайла привітання
з днем ангела михайла картинки
з днем ангела михайла листівки
з днем ангела михайла картинки
з днем ангела михайла привітання
іменини михайла привітання
іменини михайла листівки
іменини михайла картинки
іменини михайла привітання
іменини михайла 20 листопада

Також нагадаємо, що зараз у повному розпалі Різдвяний піст 2023. Щоб ви не шукали довго, що приготувати на кожен день, пропонуємо вам зберегти в закладки статтю з меню в Різдвяний піст та ідеями страв: вони точно прикрасять ваш пісний раціон!