21 листопада — День десантно-штурмових військ ЗСУ. Найкращі привітання та листівки українською

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

21 листопада насичене святами, адже окрім Введення в храм Пресвятої Богородиці, сьогодні також відзначають День десантно-штурмових військ ЗСУ. Привітання з цим святом українською ви знайдете далі в нашому матеріалі!

День десантно-штурмових військ ЗСУ був запроваджений у 2017 році. Цей день покликаний  відзначити сміливих та відважних воїнів, які завжди йдуть у бій першими та здатні виконати будь-яке завдання у будь-яких умовах. "Завжди перші" — їхнє гасло та життєве кредо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Високомобільні десантні війська України, які включають десантно-штурмові, повітряно-десантні та аеромобільні частини, є окремим родом військ, призначеним для проведення антитерористичних, миротворчих та спеціальних операцій, дій у тилу противника, а також виконання завдань, які не можуть бути виконані іншими силами та засобами. Нижче ви знайдете найкращі привітання з Днем десантно-штурмових військ ЗСУ українською мовою.

Привітання з Днем десантно-штурмових військ ЗСУ українською: картинки та побажання своїми словами

21 листопада - День десантно-штурмових військ ЗСУ. Найкращі привітання та листівки українською - фото №1
21 листопада - День десантно-штурмових військ ЗСУ. Найкращі привітання та листівки українською - фото №2

***

Вітаю з Днем десантно-штурмових військ ЗСУ! Бажаю вам завжди триматися впевнено як на землі, так і в повітрі, та мати надійний десант друзів у житті. Нехай кожен день дозволяє вам літати високо, а кожна ідея диктує умови успіху та перемоги! Здоров'я, невтомної мужності та сил.

***

Щиро вітаємо усіх українських десантників із професійним святом — Днем десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів у службі, перемог та Божого заступництва, а вашим родинам — миру та добробуту!

21 листопада - День десантно-штурмових військ ЗСУ. Найкращі привітання та листівки українською - фото №4
21 листопада - День десантно-штурмових військ ЗСУ. Найкращі привітання та листівки українською - фото №5

***

З Днем десантно-штурмових військ! Бажаю, щоб будь-яка висота була вам під силу, будь-яка справа — досяжна, а будь-яка ідея призводила до успіху. Нехай кожен день буде фонтаном бравого ентузіазму, сил та бойового духу!

***

Вітаю з Днем десантно-штурмових військ і бажаю, щоб бордовий берет завжди був у пошані, мужність не згасала, сила зміцнювалася з кожним днем. Нехай ви завжди забезпечуєте надійний захист рідним і близьким!

21 листопада - День десантно-штурмових військ ЗСУ. Найкращі привітання та листівки українською - фото №7
21 листопада - День десантно-штурмових військ ЗСУ. Найкращі привітання та листівки українською - фото №8

***

Вітаю з Днем десантно-штурмових військ і бажаю, наші мужні захисники! Ніколи не втрачайте віри в себе та завжди пам'ятайте, що ми вас безмежно цінуємо. Ви завжди перші. Ви завжди сильні. Ви завжди відважні. Дякуємо за вашу сміливість та великі серця. Зі святом!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть привітання на честь свята Введення в храм Пресвятої Богородиці. Ми зібрали найкращі вітання українською!

Фото: apostrophe.ua, obozrevatel.com