Привітання з Днем ангела Катерини українською: щирі побажання своїми словами, листівки та відеопривітання

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

24 листопада відзначається День ангела Катерини. Це красиве ім'я є дуже популярним в нашій країні, тож не забудьте привітати своїх знайомих з іменинами. В нашому матеріалі ви знайдете красиві побажання українською, листівки та оригінальні привітання відео.

Катерини святкують свої іменини декілька разів на рік — 24 листопада, 23 січня та 4 лютого. У це свято  чимало цікавих традицій: дівчата збираються невеликими компаніями, гадають на судженого, весілля та долю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ім'я Катерина з грецької перекладається як "чиста, непорочна". Його аналоги існують майже у всіх країнах світу, такі як Каталіна, Кетрін, Катріна, Кейт. Катерини вражають своєю допитливістю та активністю, легко навчаються і люблять це робити. Часто вони відкривають у собі схильність до творчості, а багато з них стають відомими художницями, музикантками, поетесами та актрисами.

Привітання з Днем ангела Катерини у прозі

***

Дорога Катя! Нехай твоя покровителька, свята Катерина, завжди оберігає тебе і направляє на вірний шлях! Бажаю в цей день всього найкращого! Міцного здоров’я і багато-багато любові, щастя, радості! Нехай у твоєму житті буде багато приємних подій і не буде місця горю та смутку!

***

Катерина, Катруся, Катюша! Прийми мої щирі вітання з твоїм Днем ангела! Твоя покровителька — свята Катерина — завжди допомагає дівчатам, тому бажаю тобі жіночого щастя! Нехай у твоєму житті буде багато любові та ніжності, гармонії та взаєморозуміння. Бажаю тобі побільше добра і щоб всі твої мрії збулися!

***

Бажаю, щоб у вашому серці завжди було місце для добра, любові й віри! Бажаю, щоб завжди були сили йти семимильними кроками до щасливих надій і заповітних мрій. Нехай заздрісні й злі люди не потрапляють у ваше життя, а в оточенні будуть тільки щирі, добрі та ті, хто розуміють. Бажаю щастя, любові та міцного здоров’я!

***

Дорога Катюша, вітаю тебе з Днем ангела! Нехай твоя покровителька, свята Катерина, оберігає від життєвих негараздів і невдач. Нехай вона завжди буде з тобою і береже від поганих людей і неприємних ситуацій. Бажаю багато щастя, радості й посмішок, любові й гармонії!

***

Катю, вітаю тебе, сонечко, з іменинами! Будь завжди такою ж життєрадісною і чарівною. Бажаю тобі великого успіху в житті, світлого шляху і хороших друзів! Нехай у тебе завжди буде веселий блиск в очах і багато планів на майбутнє.

***

Катю, з Днем ангела! Таку прекрасну людину і чарівну дівчину вітати приємно і легко. Нехай птах щастя регулярно прилітає у твій дім, крилатий Купідон подарує тобі справжню любов, а всього іншого ти досягнеш сама, адже ти розумниця і неймовірна красуня!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Листівки з іменинами Катерини

Привітання з Днем ангела Катерини українською: щирі побажання своїми словами, листівки та відеопривітання - фото №1
Привітання з Днем ангела Катерини українською: щирі побажання своїми словами, листівки та відеопривітання - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відеопривітання з Днем ангела Катерини

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про подарунки з нагоди  Дня ангела.  Не пропустіть цікаві ідеї універсальних та стильних презентів, якими можна потішити своїх близьких.