Подарунок для захисника: 7 корисних та потрібних речей, які варто подарувати військовому на день народження

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Подарунок на день народження – це завжди відповідально! А якщо іменинник чи іменинниця — військова людина, то вибрати щось корисне та круте може бути складно. Але тут допоможе редакція Хочу!

Що подарувати військовому на день народження: 7 ідей

Секрет найкращого подарунка на день народження простий — спочатку краще запитати іменинника про те, чого він хоче сам. А от якщо хочеться зробити сюрприз, то… звичайно, ми вже вигадали кілька цікавих ідей!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Іменний збір

Нині без донатів — ніяк. Тож чому б не зібрати друзів і не влаштувати великого збору на потреби бригади іменинника? Щоправда, якщо ви оберете цей варіант, краще спочатку порадитися з винуватцем урочистостей, щоб краще розуміти, які потреби необхідно закрити і яку суму зібрати.

Тактичне спорядження та одяг

Рюкзак, сумка для спорядження, ліхтар, який може довго тримати заряд, мультитул або якісний ніж - ці речі припадуть до смаку військовим і точно будуть корисними. Також знадобляться прапори та термос.

А якщо ви знаєте параметри іменинника, то можна вибрати для нього зручний та функціональний одяг.

Сухий душ

Це корисний та часто необхідний для захисників подарунок, адже сухий душ можна використовувати у польових умовах. Такий набір можна доповнити серветками, спреєм від грибка та присипкою.

Термобілизна

Термобілизна — ще один корисний та необхідний подарунок у нашому списку, який зігріє захисників не лише морально, а й фізично.

Особливі шеврони

Не варто забувати і про приємні подарунки. На шеврони наносять не лише національну символіку чи герб батальйону, а й унікальні малюнки, які підійматимуть настрій чи надаватимуть сили військовому.

Набір для чищення зброї

Для того, щоб зброя була справною, її необхідно регулярно чистити. Тому набір для чищення також буде доречним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сувенір з іменним гравіюванням

Годинник, запальничка, браслет — на всіх цих подарунках можна виконати іменне гравіювання, яке зробить його особливим.

Раніше ми розповідали, що можна подарувати тестеві на день народження. Серед цих ідей також можна знайти щось цікаве для військових.