З Днем невролога! Красиві листівки та оригінальні привітання українською

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Щорічно 1 грудня своє професійне свято відзначають неврологи. В нашому матеріалі ви знайдете щирі привітання в прозі, картинки та листівки з Днем невролога!

1 грудня відзначається День невролога — медичне свято, яке поки що не отримало офіційного статусу. Цей день присвячений вшануванню праці лікарів, науковців та фахівців, які зосереджують свою діяльність на профілактиці та лікуванні захворювань центральної та периферійної нервової системи людини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Привітання з Днем невролога 2023 українською: побажання своїми словами та картинки

З Днем невролога! Красиві листівки та оригінальні привітання українською - фото №1

З професійним святом — Днем невролога! Бажаю міцного здоров'я, щоб кожен день наповнений щастям, стабільної зарплати та завжди товстенького гаманця!

З Днем невролога! Красиві листівки та оригінальні привітання українською - фото №2

Вітаю з Днем невролога! Бажаю світлого настрою, особливо в ті моменти, коли навколо темно. Нехай кожен день починається з посмішки. Удачі в кар'єрі, позитивного оточення та величезної зарплати!

З Днем невролога! Красиві листівки та оригінальні привітання українською - фото №3

З Днем невролога! Нехай кожен день відзначається гідною роботою, яка приносить важливий внесок у здоров'я. Бажаю міцного здоров'я, витримки, успіхів, достатку та радості!

З Днем невролога! Красиві листівки та оригінальні привітання українською - фото №4

Всім, хто віддається медицині, бажаю, щоб ваші зусилля завжди були високо оцінені. Нехай на роботі ви завжди відчуваєте комфорт та легкість. А головне — здоров'я, щоб ви завжди були нам потрібні здоровими та міцними! З Днем невролога!

З Днем невролога! Красиві листівки та оригінальні привітання українською - фото №5

Вітаю з Днем невролога! Нехай ваша благородна професія приносить не лише користь, але й радість та щастя. Бажаю теплої сім'ї, вірних друзів і дружного колективу. Нехай ваша турбота вертається вам вдвічі. Здійснення цілей, гармонія та радість!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, яка різниця між святкуванням Різдва за старим і новим стилем — 7 січня та 25 грудня. Ми розповіли, що про це думає церква.

Фото: medplatforma, ТСН