З Днем ангела Миколи! Найкращі привітання та листівки з іменинами 6 грудня

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Сьогодні Україна відзначає День святого Миколая, а це значить, що і чоловіки з ім'ям Микола приймають привітання з Днем ангела. Не пропустіть можливість порадувати дорогу людину! Щоб ви могли гарно привітати винуватців торжества, ми із задоволенням публікуємо привітання з іменинами Миколи, а також листівки і картинки.

Не секрет, що День ангела — це день, коли людина вшановує свого небесного покровителя, який, згідно з християнською традицією, пов'язаний з її днем хрещення і захищає її впродовж усього життя. Привітання з Днем ангела - це вираження благословення і визнання зв'язку між людиною та її ангелом-охоронцем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І 6 грудня чоловіки з ім'ям Микол а будуть у центрі уваги. Пропонуємо вам красиві та прикольні привітання з Днем ангела Миколи, адже це душевний прояв турботи про дорогу людину в її особисте свято.

день ангела миколи привітання

З іменинами Миколи: привітання у віршах

Будь-яка порція уваги на честь свята задасть тон дню іменинника. Зробити приємне вам точно допоможуть привітання з Днем ангела Миколи.

***
Вітаєм Миколу нині щиро!
Бажаєм добра і, звичайно, ще миру!
Світанків сонячних, привітних,
А днів прекрасних, теплих, світлих.
Ночей спокійних, не тривожних,
А щастя стільки, скільки хочеш!
Здоров'я вдосталь і без ліку,
Кохання щирого довіку!

***
Хай з подихом холодної зими,
Приходить щастя, стукає в віконце,
Його, Миколо, в душу пропусти
Щоб зігрівало наче сонце,
Хай день дарує усмішку тобі,
А вечір затишок й палке кохання,
І щоб завжди в твоєму крузі,
Була любов і вірні друзі!

***
Хай кожен день тобі приносить,
Любов, натхнення і тепло,
Хай люди, що ідуть з тобою,
Тобі дарують лиш добро!

***
З Днем ангела Миколи мої найщиріші привітання,
Від всього серця, з побажаннями добра,
В здоров’ї й радості, сто років процвітання,
Любові, щастя та родинного тепла!

***
Нехай у день твого святого,
Ангел сил додасть до всього,
Щоб життя не було сірим,
Хай додасть наснаги й віри,
Перемог на кожнім кроці,
Досягати без вагання,
З Днем ангела, Миколо,
Прийми привітання!

***
Хай у серці буде радість,
У душі натхнення,
Хай Господь тобі із неба,
Шле благословення!

***
У цей зимовий день несу вітання
усім Миколам й Миколаям,
щоб у серці палало лиш кохання,
а вдача була чимось звичайним!
Багатства, здоров'я та радості більше,
щоб ніколи не падав дощ на душі,
Хай все вдається у всьому неспішно,
а поряд будуть вірні товариші!

***
Хай Миколай у вишиванці
Розбудить подарунком вранці
І принесе у твою хату
Добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії, 
Зернятко щастя хай посіє. 
Зігріє гумором, любов'ю, 
І принесе Тобі здоров'я!

день ангела миколи

День ангела Миколи: привітання в прозі

Своїми словами красиво привітати з іменинами Миколу можна, взявши на озброєння такі оригінальні побажання з Днем ангела Миколи в прозі.

***
Вітаю з Днем Миколи! Хочу побажати тобі бути бравим хлопцем по життю, хоробрим і сміливим чоловіком, веселою і доброю людиною. Нехай життя дарує тобі яскраві емоції, щасливі моменти і радісні події. Бажаю доброго здоров'я, невичерпних сил і незгасного ентузіазму!
 
***
З Днем ангела тебе, бажаю тобі ніколи не здаватися. Нехай твій ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз!

***
Вітаю тебе з Днем ангела Миколи і хочу побажати, щоб віра в диво назавжди оселилася в твоєму серці, душі і свідомості. Нехай дім буде сповнений добра, миру і любові. І нехай це свято стане благословенням для тебе і всіх твоїх рідних і близьких!

***
Дорогий Коля, з Днем ангела! Твій небесний опікун подарував тобі безліч якостей: доброчесність, повагу до інших, щирість і чесність. Бажаю тобі не розгубити цей цінний набір ангельських подарунків по життю і пишається тим ім'ям, що дарували тобі твої батьки.

***
Нехай святий Миколай принесе в твій дім чудеса! Хочу, щоб у цей день панували тільки хороші емоції і було багато солодощів. Вір у диво — і воно обов'язково збудеться! З Днем ангела!

***
Коля, в день твоїх іменин я побажаю світлого щастя і доброї дороги до успіху, звершення заповітних мрій і щирих надій, неймовірного везіння в житті і вірного кохання, відмінного здоров'я і домашнього затишку.

***
Дорогий Миколо! Я тебе вітаю і хочу побажати впевнено керувати штурвалом життя, триматися курсу щастя і успіху, зберігати надію в серці і світле кохання, домагатися великих перемог і всіх поставлених цілей. Зі святом!

***
Коленька, щиро вітаю тебе з Днем ангела! Нехай цей день буде для тебе найрадіснішим і наповненим Божою присутністю! Нехай твій ангел-охоронець завжди оберігає тебе!

***
Нехай у тебе, Коля, все складається в житті так, як ти бажаєш! Нехай усі твої найзаповітніші мрії збуваються, а радість і позитив завжди переповнюють твою душу! Найголовніше — будь здоровим, сильним і енергійним! Бажаю тобі кар'єрних злетів, нових досягнень і фінансового благополуччя!

Листівки з іменинами Миколи

Також на цій сторінці ви можете завантажити безкоштовно картинки з Днем ангела Миколи, які чудово підходять для швидких привітань у соцмережах.

з днем ангела миколи привітання
з днем ангела миколи
з днем ангела миколи картинки
день ангела миколи картинки
день ангела миколи привітання
день ангела миколи листівки
іменини миколи листівки
іменини миколи картинки
іменини миколи привітання
іменини миколи 6 грудня

Також зараз актуальні матеріали на тему новорічних свят. Читайте в нашій статті за посиланням про те, що потрібно зробити перед Новим роком, щоб "водилися" гроші.