День ЗСУ: 10 корисних подарунків для наших котиків

Усі свята
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Щороку 6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України. Якщо ви хочете привітати рідних чи знайомих з їхнім професійним святом не лише на словах, а й корисним подарунком, тоді зверніть увагу на цю добірку.

Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, багато чоловіків пішли на фронт, щоб захистити нашу неньку від окупантів. Тож День ЗСУ - чудова можливість подякувати знайомим військовослужбовцям за нашу свободу, сьогодення та майбутнє.

Фото: informator.ua
Фото: informator.ua
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що подарувати українському захисникові

  1. Тактичний годинник. Він відрізняється від звичайного високою міцністю, а тому не розіб’ється під час падіння, а також витримає випробування водою. Ще однією з переваг є те, що в ньому є компас, крокомір тощо.

  2. Тактичний рюкзак, який поєднується з військовим екіпіруванням. Виріб має камуфляжне забарвлення та його можна легко одягнути на бронежилет.

  3. Захисні навушники. Завдяки їм зменшується вплив на барабанні перетинки при гарматних пострілах чи вибухах. Це, своєю чергою, зменшує ризик виникнення у бійця контузії.

  4. Термобілизна - незамінна річ для зимової пори. Такі речі вбережуть від переохолодження при тривалому знаходженні на морозі. Не зайвим буде до комплекту придбати ще й балаклаву.

  5. Дощовик. Його можна використовувати безпосередньо для захисту від дощу або ж за потреби як тимчасову підстилку.

  6. Електрична бритва чи тример. Важливо, щоб пристрій міг працювати на акумуляторі, оскільки у військових не завжди є можливість під’єднати його до електромережі.

  7. Термос чи термочашка дозволять бійцю насолоджуватися гарячими напоями у зимовий день. Обираючи таку річ, зверніть увагу на наступні критерії: легкість, герметичність кришки, нескладне очищення.

  8. Павербанк, який може заряджатися не лише від розетки, а й сонячних променів. Такий портативний зарядний пристрій дозволить військовому регулярно підзаряджати телефон та залишатися на зв’язку з рідними.

  9. Мультитул займає мало місця, проте дуже функціональний. Головне - обирайте модель з нержавіючої сталі, оскільки військовому нерідко доведеться користуватися ним у мокру погоду.

  10. Набір вітамінів та біодобавок, щоб підтримати імунітет захисника у холодну пору року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Богдан Шелудяк вразив деталями зі своєї поїздки на фронт. Більше про це читайте у нашому матеріалі.

Фото: 24tv.ua