6 грудня — День Збройних Сил України: найкращі картинки та листівки до свята (українською)

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

6 грудня в Україні відзначається державне свято — День Збройних Сил України. В цей день ми сердечно вітаємо всіх, хто стоїть на захисті нашої землі та неба, висловлюючи їм найкращі побажання. Ми вже ділилися добіркою побажань у віршах та прозі, а в цьому матеріалі ви знайдете красиві листівки та картинки з Днем ЗСУ, які можна відправити нашим сміливим воїнам.

Історія Дня Збройних Сил України сягає 1991 року, коли був прийнятий закон "Про Збройні Сили України". А відзначати це свято почали у 1993 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вже багато років наші відважні чоловіки та жінки вірно охороняють кордони України та піклуються про наш спокій. З часу повномасштабного вторгнення важливість цього свята стала ще більш високою та актуальною. Наші воїни довели, що вони володіють унікальними здібностями та неймовірною сміливістю.

Давайте в це свято 6 грудня подякуємо нашим захисникам та захисницям за їхню віддану службу. Нижче ви знайдете найкрасивіші картинки та листівки з Днем Збройних Сил України. Дивіться та зберігайте, щоб відправити нашим воїнам!

З Днем ЗСУ: картинки та листівки зі святом (українською)

6 грудня — День Збройних Сил України: найкращі картинки та листівки до свята (українською) - фото №1
6 грудня — День Збройних Сил України: найкращі картинки та листівки до свята (українською) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також 6 грудня в Україні святкують День святого Миколая за новим стилем. Не пропустіть  5 найсильніших молитов, які варто прочитати цього дня.

Фото: myizyum.in.ua, lux.fm, vjoy.cc, daytoday.ua, amazingukraine, Радіо "Максимум"