З Днем ангела, Ганни! Найкрасивіші листівки та щирі побажання українською

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сьогодні, 9 грудня, свої іменини святкує Анна (Ганна). А значить — це чудова нагода привітати дівчат з таким гарним іменем з їх Днем ангела. Листівки та побажання українською ви знайдете в нашому матеріалі!

Ім'я Ганна бере своє коріння з Греції та перекладається, як "благодать", "прихильність" й "добра воля". Ганна відома своєю працьовитістю. Це посидюча жінка, яка може наполегливо працювати й вкладати багато зусиль у свої заняття. Ця риса допомагає їй як у навчанні, так і в кар'єрному розвитку. Вона виконавча особа, хоча не завжди приречена на роль лідера в колективі через свою надто добру природу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У дорослому віці Ганна залишається надзвичайно доброю і чутливою. Інколи може здатися, що вона віддає своє життя допомозі іншим. Але це лише вияв її великодушного характеру. Її праця завжди приносить благо тим, кому вона допомагає.

Нижче ви знайдете найкрасивіші привітання своїми словами та листівки з Днем ангела Ганни. Зберігайте!

Привітання з Днем ангела Ганни: листівки та побажання в прозі українською

З Днем ангела, Ганни! Найкрасивіші листівки та щирі побажання українською - фото №1
З Днем ангела, Ганни! Найкрасивіші листівки та щирі побажання українською - фото №2

З днем ​​ангела, Ганно! Бажаю, щоб твій шлях був вільний від перешкод, а твоя доля щедро наповнювалася світлою удачею та щасливими подіями. Нехай твоя діяльність приносить тобі задоволення й достаток, а твоє серце завжди буде наповнене любов'ю й розумінням. Нехай тебе супроводжує твій ангел-охоронець у всіх твоїх справах.

У цей день твій ангел святкує свій день народження, тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою, Аню, і виконував свої обов'язки на відмінно. З іменинами, дорогенька!

З Днем ангела, Ганни! Найкрасивіші листівки та щирі побажання українською - фото №4
З Днем ангела, Ганни! Найкрасивіші листівки та щирі побажання українською - фото №5

Ганно, вітаю тебе з Днем ангела! Бажаю здоров'я, удачі, терпіння і добробуту. Нехай твій ангел завжди допомагає тобі, а твоє життя буде добрим і щасливим.

З днем ангела, Ганнусю! Бажаю тобі ніколи не здаватися. Нехай твій янгол-охоронець допомагає тобі летіти, навіть коли твої крила опускаються вниз!

З Днем ангела, Ганни! Найкрасивіші листівки та щирі побажання українською - фото №6
З Днем ангела, Ганни! Найкрасивіші листівки та щирі побажання українською - фото №7

Ганно, вітаю з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець завжди буде поруч з тобою — в радості, в смутку, в кожну мить твого життя. Коли ти впадеш, він тебе підніме, коли ти заплачеш — втішить, а у твоїх радісних моментах він теж буде разом з тобою радіти.

З Днем ангела, Ганни! Найкрасивіші листівки та щирі побажання українською - фото №9
З Днем ангела, Ганни! Найкрасивіші листівки та щирі побажання українською - фото №10
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, що не можна робити в День святої Анни. Ми розповіли про головні заборони свята 9 грудня.

Фото: tviysvit, ТСН, НВ